וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרלו אנצ'לוטי צפוי להשאיר את כוכב ריאל מדריד מחוץ לסגל נבחרת ברזיל

מערכת וואלה ספורט

עודכן לאחרונה: 25.5.2025 / 21:00

מאמן הבלאנקוס היוצא ככל הנראה לא יזמן את רודריגו להתכנסות הקרובה של הסלסאו - ככל הנראה כדי לאפשר לו להתאושש אחרי עונה לא פשוטה

תיקתקנו, 25.5/ספורט1

על פי דיווחים של בתקשורת הברזילאית, קרלו אנצ'לוטי ישאיר מחר (שני) שחקן של ריאל מדריד מחוץ לסגל נבחרת ברזיל. מדובר ברודריגו בן ה-24, שלמרות שהוא נמצא ברשימה הראשונה והמורחבת של סגל הנבחרת, טוענים כי המאמן האיטלקי לא יכלול אותו בסגל הראשון שלו בתפקיד.

שחקן ההתקפה של הבלאנקוס עבר עונה סוערת עם קבוצתו ונראה שאנצ'לוטי הסכים איתו שהוא ינוח ויתאושש, פיזית ונפשית.

שחקן ריאל מדריד רודריגו. Angel Martinez, GettyImages
עונה לא פשוטה. רודריגו/GettyImages, Angel Martinez

בנוסף לכך, הראש שלו לא נמצא כל כולו בכדורגל, כשעתידו עדיין באוויר. ישנם דיווחים רבים על עזיבה אפשרית שלו הקיץ, כשמועדונים מהפרמיירליג, כמו ארסנל, מגלים בו עניין. עם זאת, על פי "מונדו דפורטיבו", הכוכב היה רוצה להישאר בברנבאו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully