בשבוע שעבר דווח באוקראינה כי מכבי חיפה מביעה התעניינות באולג לוז'ני, שחקן העבר של נבחרת אוקראינה ומי שזכור בעיקר בזכות ימיו כשחקן ארסנל. היום (ראשון), בריאיון שהעניק במולדתו, טען לוז'ני כי הירוקים כבר פנו אליו. עם זאת, יש לציין כי במכבי חיפה הכחישו את מועמדותו והבהירו: "זה שם שלא על הפרק. לא מועמד כלל".
"הם צלצלו אלי ושאלו האם ארצה לעבוד שם", טען לוז'ני. "אני רוצה מאוד לשוב לאמן, רק לקחתי הפסקה - המלחמה היא אחת הסיבות לכך שהיא התארכה. השבתי בחיוב למכבי חיפה, אבל הנציג איתו דיברתי אמר לי שיש מועמדים נוספים, ולכן הם צריכים להחליט. אני מחכה לתשובה מהם".
כשהוסיף באותו ריאיון ונשאל האם עבודתו כמנהל טכני בנבחרת אוקראינה תאפשר לו לעזוב לישראל, השיב: "אני חושב שיאפשרו לי ללכת. חברים שלי סיפרו לי שבתקשורת הישראלית כבר דיווחו על המועמדות שלי באופן חיובי. זה נחמד לשמוע". כשנשאל על הפגרה הארוכה שלקח מאימון השיב: "אני לא רואה בעיה בכך. אם לא אימנת 10-15 שנה זה דבר אחד, אבל שלוש שנים זה סיפור אחר לגמרי - בעיקר אם אתה עדיין בכדורגל".
לעומת ימיו ככדורגלן, הרזומה של לוז'ני כמאמן קצת פחות עשיר. אחרי שפרש ב-2006 הוא שימש כעוזר מאמן בדינמו קייב, ובמדיה שימש כמאמן ראשי זמני בשתי קדנציות שונות, האחרונה שבהן החל מאוקטובר 2010. בסך הכל השלים לוז'ני ארבע שנים בתפקיד בצוות המקצועי של דינמו קייב, והחל מ-2019 הוא לא מאמן. בשלוש השנים האחרונות שימש לוז'ני כמנהל טכני בנבחרת אוקראינה.
בשנים האחרונות סיפר לוז'ני לתקשורת האנגלית כי דחה הצעות למשרות כמאמן וכעוזר מאמן באנגליה, על מנת לסייע לאוקראינה במלחמתה נגד רוסיה. על פי הדיווח שצץ באוקראינה בשבוע שעבר, לצד מכבי חיפה מעוניינות בו עוד שלוש קבוצות.