עירוני קרית שמונה קיבלה החלטה להשאיל את כריסטיאן בלה והוא לא צפוי לשחק בקבוצה בעונה הבאה. בקרית שמונה משוכנעים שלבלה יש פוטנציאל גדול, אך לאחר התייעצות של הצוות המקצועי וההנהלה החליטו שיהיה נכון להשאיל אותו לקבוצה אחרת בישראל - או בליגת העל או בליגה הלאומית - כדי שישתפשף ויחזור לאחר מכן מוכן יותר לקבוצה בעונת 2026/7.
אם בלה אכן יושאל, קרית שמונה תהיה עם מצבת של ארבעה זרים. בכל מקרה יצורף זר לחלק ההתקפי ובמועדון יקבלו החלטה האם לצרף זר נוסף לקבוצה הבוגרת, או שמא לצרף זר לקבוצת הנוער.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 309
21:45

ברסט
(2.5+)

ליון
מתוך 10 משחקים של ברסט העונה כמו גם מתוך 10 המשחקים של ליון , נכבשו ב 6 משחקים של כל אחת מהן מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם במפגש בינהן.
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
מי שלא ממשיך בקבוצה הוא אלפרדו סטיבנס וכעת כאמור התקבלה החלטה גם לגבי בלה. נמניה ליוביסבלייביץ' חתם בקבוצה ויצטרף למצבת הזרים שתכלול מלבד שחקנים חדשים שיצטרפו בהמשך, גם את ז'ארדל, כריסטיאן מרטינס וסקו בנגורה.


