אסף צור חתם בהפועל תל אביב לשנתיים עם אופציה לעונה נוספת, ויהיה שוער הקבוצה החל מעונת המשחקים הקרובה.
צור, 26, שיחק בשלוש השנים האחרונות בקרית שמונה. בעונה השנייה עלה עם הקבוצה לליגת העל, ובעונה השלישית, 24/25 היה אחד השוערים המצטיינים בליגה והפך למבוקש בקרב קבוצות רבות, אך חתם בשורות האדומים, שבונים קבוצה מסקרנת תחת הבעלים משפחת ספרא במטרה להתמודד בצמרת.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
צור אמר לאחר החתימה: "אני שמח ונרגש להצטרף להפועל תל אביב. אני מגיע עם מחויבות מלאה ורצון גדול לקחת חלק בחזרה של המועדון לבמה המרכזית בליגת העל - ומחכה בקוצר רוח להתחיל את העונה, לפגוש את הקהל והחברים לקבוצה. יאללה הפועל"


