יומיים לאחר מותו הטראגי של גדי קינדה, מכבי חיפה מנסה לחזור לשגרה. מחרתיים (שבת, 20:30, ספורט2) יתארחו הירוקים אצל מכבי נתניה למשחק לפרוטוקול במחזור סיום העונה, ולקראת המשחק הקבוצה חזרה לאימונים. היום הקבוצה עורכת אימון קל, על מנת לא להכביד על השחקנים שממילא עוברים ימים קשים.
מנכ"ל הירוקים איציק עובדיה צפוי לשוחח עם השחקנים, שבעצמם מתכננים לקיים שיחת קבוצה על מנת לפרוק מעט מהתחושות של הימים האחרונים.
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון
המאמן, איתי מרדכי, אמר לקראת המשחק: "קשה לדבר על כדורגל כעת, ובטח לא להיות קלישאתי, המועדון כולו השחקנים והצוות, האוהדים כולם אבלים וכואבים. הראש מתקשה לחשוב על כדורגל וכולנו צריכים זמן לעכל את האבידה הנוראית של גדי. יחד עם זאת נאסוף את עצמנו נגיע למשחק ונעשה הכל כדי לנצח. כשהמחשבות כולן על החבר שאיבדנו השבוע".


