מכבי חיפה המשיכה ביכולת הירודה שלה אמש (שני), כשהפסידה בביתה 3:0 ליריבה הגדולה ביותר שלה, מכבי תל אביב, שעשתה צעד גדול אל עבר הבטחת האליפות. הצהובים עלו למקום הראשון בטבלה אחרי שהפועל באר שבע, שהתחילה את הערב בפסגה, מעדה וסיימה ב-1:1 מול בית"ר ירושלים בטדי.
כוכב העבר הירוק ראובן עטר, ביקר בחריפות את הירוקים לאחר המשחק, שגם היה האחרון של הקפטן ליאור רפאלוב בסמי עופר. בדבריו לרדיו חיפה הוא אמר: "ערב ענק של מכבי תל אביב, ביכולת בינונית היא הספיקה לנצח 0:3".
עטר הוסיף ואמר: "ערב עלוב למכבי חיפה אחרי עונה מביכה, מביישת, יכולת ירודה מאוד שלה. בושה. לקבל בשלושה משחקים, חמישה, ארבעה, ושלושה שערים. אבל ה-קבוצה היום זו מכבי תל אביב, שלמעשה, כמעט הבטיחה לעצמה את האליפות. היא צריכה לנצח את המשחק הבא והיא אלופה".
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
הצהובים יארחו את בית"ר ירושלים וברק יצחקי בבלומפילד במחזור הסיום, כשניצחון יבטיח להם את האליפות, בעוד שהפועל באר שבע תארח בטרנר את הפועל חיפה כשהיא חייבת לנצח, ולקוות למעידה של ז'ארקו לאזטיץ' ושחקניו. מכבי חיפה תפגוש את מכבי נתניה, כשהיא תרצה להימנע מלסגור את עונת 2024/25 עם הפסד רביעי ברציפות, על אף שסיומה במקום השלישי מובטח.


