אסף צור חתם אתמול (שישי) לשנתיים בהפועל תל אביב לשנתיים עם אופציה לעונה נוספת בשכר של 220 אלף דולר לעונה.
השוער המצטיין העדיף את הצעת האדומים על הצעתה של קבוצתו הנוכחית עירוני קרית שמונה לשכר דומה ו-50% מהכרטיס, כאשר בימים האחרונים גם מכבי חיפה בדקה את מצבו החוזי, אך כאמור, אתמול השחקן בחר סופית בהפועל תל אביב.
צור היה לאחד השוערים הטובים בליגה בעונה האחרונה ומאמנו שי ברדה אף הגדיר אותו כ"שוער הטוב בארץ". גם בקיץ שעבר הוא זכה לפניה ממכבי חיפה אך לא היה מעוניין לשמש כשוער שני לשריף כיוף. כעת הוא יזכה לשמש שוער ראשון במועדון גדול.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
צור בן ה-26 ספג העונה 43 שערים ב-29 הופעות בליגת העל. הוא שמר תשע פעמים על רשת נקייה וסיפק 126 עצירות - יותר מכל שוער אחר בליגה.
