וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המסר מאחורי השעיית שחקן בית"ר: "אי אפשר להתעסק בפרצופים"

15.5.2025 / 7:00

קאני הודח מהסגל, במועדון בטוחים שבמבט קדימה המסר יחלחל: "יש כאן קבוצה עם שאיפות, ככה זה עובד". 5,500 כרטיסים הועברו לב"ש

תקציר ליגת העל: הפועל חיפה - בית"ר ירושלים 0:1/ספורט1

ההחלטה להשעות את סילבה קאני מהמשחק נגד הפועל באר שבע מהווה מסר מאוד ברור לשחקני בית"ר ירושלים לקראת הישורת האחרונה של העונה, בה לא יתקבלו יותר חריגות מההתנהלות הנדרשת משחקנים בקבוצה.

בהחלטה זאת בבית"ר מסתכלים קדימה ואומרים: "יש כאן קבוצה עם שאיפות, המטרה היא שהסגל יגדל ויתחזק בשנה הבאה. גם בחלק הקדמי שחקנים יישבו על הספסל, יוחלפו במהלך משחקים ואולי גם יהיו מחוץ לסגל. כך זה עובד בקבוצה רצינית, אי אפשר כל שבוע להתעסק בפרצוף כזה או אחר".

סילבה קאני, בית"ר ירושלים. מאור אלקסלסי
מסר לכולם. סילבה קאני/מאור אלקסלסי

מכירת הכרטיסים למשחק נגד באר שבע איטית עד כה, ונכון לעכשיו אוהדי היריבה קיבלו 5,500 כרטיסים ליציע הדרומי. אם ירכשו את הכל, ייתכן שיקבלו הקצאה נוספת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully