וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אוהדי בית"ר ירושלים לא יגיעו לבלומפילד, נקודה תופחת?

21.5.2025 / 18:00

תובע ההתאחדות גלעד ברגמן דורש להפחית נקודה בפועל בעקבות השימוש באמל"ח במשחק נגד מכבי חיפה, אבל טרם התקבלה החלטה בנושא. עם זאת, המועדון סיכם עם בית הדין על קנס בסך 50 אלף שקל ועונש של משחק ללא קהל חוץ - שיחול במחזור הסיום בשבת נגד מכבי תל אביב

אוהד בית"ר ירושלים החשוד בזריקת הזיקוק שפגע בילד בן 8, בתיעוד מהיציע/באדיבות משטרת ישראל

בית"ר ירושלים בית הדין הגיעו להסכמה כי הקבוצה תיקנס ב-50 אלף שקל ובמשחק ללא קהל חוץ בעקבות אירועי המשחק נגד מכבי חיפה בטדי והזיקוק שפגע בילד. בכל הנוגע להפחתה אפשרית של נקודה ממאזן הקבוצה, ההחלטה תתקבל רק מחר.

הערב (רביעי) נערך הדיון בעקבות אירועי המשחק באצטדיון טדי לפני כשלושה שבועות, שהופסק בעקבות השלכת אבוקות וירי זיקוקי תאורה, שאחד מהם פגע בילד בן 8 שישב ביציע וגרם לו לכוויות. תובע ההתאחדות גלעד ברגמן דרש הפחתת נקודה בפועל ומשחק ללא קהל חוץ, אלא שבבית"ר ירושלים התעקשו על כך שהזקיקוק נורה מחוץ לאצטדיון ומכאן שלא מגיע לה לאבד נקודה. כאמור, בנושא זה לא הגיעו להבנות במהלך הדיון וההחלטה תתקבל על ידי הדיינים תוך 24 שעות. בנוסף, בפסק הדין נענשה בית"ר ירושלים בקנס נוסף על סך אלף שקל בגין השלכת חפצים - משמע קנס כולל בגובה 51 אלף שקל.

בית"ר טוענת: הזיקוק שגרם לפציעת הילד בטדי נורה מחוץ לאצטדיון. צפו

בית"ר ירושלים טוענת: הזיקוק שפגע בגרם לפציעת הילד בטדי נזרק מחוץ לאצטדיון/תיעוד מהרשתות החברתיות

בנוגע למשחק ללא קהל חוץ, אוהדי הקבוצה לא יוכלו להגיע למחזור הסיום של הליגה נגד מכבי תל אביב בשבת בבלומפילד.

הנקודה שתופחת עשויה להיות משמעותית מאוד בשל המאבק שנפתח מחדש על המקום הרביעי. בית"ר ירושלים מקדימה כרגע את הפועל חיפה בשתי נקודות, אבל אם תיענש בהפחתת נקודה בפועל יצטמצם ההפרש לנקודה בלבד ובמקרה של תיקו או הפסד תוכל הפועל חיפה לעקוף אותה אם תנצח את הפועל באר שבע בטרנר (כרגע הפועל חיפה בנחיתות של שלושה שערים מול בית"ר ירושלים בכל הקשור להפרש השערים).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully