אחרי רעידת האדמה שהתרחשה אמש (שלישי) בכדורגל הישראלי, כשערן זהבי הודיע שיעזוב את מכבי תל אביב בתום העונה, וכשליאור רפאלוב מתלבט בעצמו על פרישה, עלתה שאלה גדולה לאוויר: האם שני המשחקים הבאים הם האחרונים של גדול כובשי נבחרת ישראל, ושל אחד הליגיונרים הגדולים שהיו לנו?
"אני מאד אוהב את ליאור", אמר יניב קטן בפודקאסט "הענק הירוק", מבית "הפודיום". "שתבין, אני בכלל חושב שהוא לא צריך לפרוש. בוא נסתה רגע ונדבר גם על זהבי, שכולם אומרים 'זהבי צריך לפרוש' - זהבי עשה שלושער של ילד בן 18 שרק עלה לבוגרים. רק בכדורגל הישראלי, סלח לי - המטומטם שלנו, יש לך כבר שחקנים כמו זהבי וליאור רפאלוב - ואנשים מחכים שהם יפרשו! הרי אם ליאור רפאלוב מחר פורש, יש לו תחליף? גם בגילו, יש לו תחליף? לזהבי, אם הוא מחר פורש, יש לו תחליף? מה ממהרים כלכך שהם יפרשו?! מה ממהרים המועדונים והקבוצות שהם יפרשו? אם אני יענקל'ה? אני לא נותן לליאור לפרוש! וגם זהבי, למה שיפרוש?!"
קטן הוסיף ואמר: "ליאור, גם בגיל 44, יכול לעמוד ב-16 ולשים לך כדור בזווית. למה לפרוש? למה? פגשתי את זהבי ורפאלוב לא מזמן, ואמרתי להם: 'כל עוד אתם יכולים לשחק - תישארו במגרש!' בסופו של דבר, אם הם שומעים אותנו, העצה הקטנה שלי: כל עוד אתם יכולים לשחק - תשחקו, תמיד. בסופו של דבר זה ייגמר, אין דבר יותר גרוע לספורטאי, ואני אומר לך מניסיון, שבאים ואומרים לו 'בוא, אתה יותר לא משחק כדורגל'".