מיכאל אוחנה נחשב לפני עשור לקשר העתיד של הכדורגל הישראלי. בראיון לפודקאסט "הפודיום" סיפר הקשר שזה עתה שרד עם עירוני טבריה הישארות בליגת העל: "אם בגיל 15-16 היו אומרים לי שקבל חוזה לכל החיים בבנפיקה הייתי אומר 'לא, תודה. אני פחות מברצלונה או ריאל לא רוצה כלום'".
עוד אמר הקשר: "מגיל קטן האמנתי בעצמי, בגיל צעיר היו לי חלומות מאוד גבוהים, אך החיים לוקחים אותך למקומות ואי אפשר כל הזמן להסתכל על העבר".
רגיל (4) 164
20:30

קאסה פיה

טורנסה
המארחת בעונה רעה מאוד עם 10 נק' בלבד אחרי 14 מחזורים בליגה הבכירה, ועדיין לא ניצחה בביתה העונה. טורנסה אמנם מהליגה השנייה וגם היא בעונה לא טובה, אבל כן יכולה להרגיש שבהתמודדות הזאת היא יכולה להפתיע. קרב צמוד בין שתי קבוצות בפורמה לא טובה, תיקו ב90 דקות
יתרון (4) 298
22:00

טלבארה דה לה ריינה
(2+)

ריאל מדריד
טלבארה מגיעה מתחתית הליגה השלישית בספרד והפסידה שישה משמונת משחקיה האחרונים. פערי הרמות גדולים מדי במפגש הזה, ולריאל מדריד יש סגל מספיק עמוק בשביל לנצח כאן בשלושה שערים ומעלה
"בודדים היו עוברים את מה שעברתי ובודדים היו צולחים את זה", הוסיף אוחנה. "נפלתי, נפלתי וקמתי וטוב לי איפה שאני היום. אני לא מסתכל רחוק, היו לי תקופות ארוכות עם קביים וכיסא גלגלים. היום אני משחק כדורגל ואומר ברוך השם, זוכר היטב באיזו תחתית הייתי".


