מיכאל אוחנה נחשב לפני עשור לקשר העתיד של הכדורגל הישראלי. בראיון לפודקאסט "הפודיום" סיפר הקשר שזה עתה שרד עם עירוני טבריה הישארות בליגת העל: "אם בגיל 15-16 היו אומרים לי שקבל חוזה לכל החיים בבנפיקה הייתי אומר 'לא, תודה. אני פחות מברצלונה או ריאל לא רוצה כלום'".
עוד אמר הקשר: "מגיל קטן האמנתי בעצמי, בגיל צעיר היו לי חלומות מאוד גבוהים, אך החיים לוקחים אותך למקומות ואי אפשר כל הזמן להסתכל על העבר".
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
"בודדים היו עוברים את מה שעברתי ובודדים היו צולחים את זה", הוסיף אוחנה. "נפלתי, נפלתי וקמתי וטוב לי איפה שאני היום. אני לא מסתכל רחוק, היו לי תקופות ארוכות עם קביים וכיסא גלגלים. היום אני משחק כדורגל ואומר ברוך השם, זוכר היטב באיזו תחתית הייתי".


