וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המנהלת מנסה להקדים את חצאי הגמר. זוסמן על השיטה: "זה מוזר"

11.5.2025 / 9:13

הפועל ירושלים והפועל תל אביב כבר העפילו לשלב ארבע האחרונות, אבל הסדרה אמורה להתחיל רק בעוד קרוב לשבועיים וראשי הליגה מנסים למצוא פתרון מול הטוטו-ווינר. הקפטן מהבירה הצטרף לביקורות

דאבל דריבל עונה 1 פרק 7/אולפן וואלה

זה עשוי להישמע מובן מאליו, ואולי זה באמת מובן מאליו, אבל הפועל ירושלים העפילה אמש (שבת) לחצי גמר הפלייאוף בפעם ה-12 מ-13 העונות האחרונות. הניצחון השלישי על מכבי רמת גן היה הקליל מכולם 61:87, וכעת - עד שיוכח אחרת - היא ממתינה לסדרה המסקרנת, המרתקת והפיקנטית מול הפועל תל אביב, שהבטיחה את מקומה בין ארבע הגדולות כבר ביום שישי.

אלא שההמתנה הזו תהיה ממושכת. על פי לוח הזמנים המתוכנן, האדומים משני צידי המתרס ייפגשו רק בעוד 12 ימים. מנהלת הליגה מנסה להגיע להסדר עם הטוטו-ווינר בנוגע להקדמת המשחקים. גם הסדרה המקבילה עשויה להיקבע כבר הערב, אם מכבי תל אביב והפועל חולון ישלימו סוויפ ברבע הגמר על עירוני נס ציונה ובני הרצליה בהתאמה.

יובל זוסמן, הפועל ירושלים נגד מכבי רמת גן. דני מרון
"זה קצת מוזר". זוסמן בסדרה נגד מכבי רמת גן/דני מרון

"זה קצת מוזר שמעכשיו נשחק בסדרות של הטוב משלושה, ולא הטוב מחמישה כמו ששיחקנו ברבע הגמר", הצטרף יובל זוסמן לביקורת על השיטה בפלייאוף הישראלי. "הפועל תל אביב היא יריבה איכותית מאוד, אבל אנחנו מסתכלים על עצמנו ועל מה שאנחנו יכולים להביא לשולחן".

המצ'אפ בין שתי הקבוצות הוליד שני ניצחונות חוץ בפער דו-ספרתי בעונה הסדירה:

* הפועל תל אביב שייטה ל-72:85 בארנה, וירושלים קילקלה את חגיגת המעבר להיכל מנורה עם 77:92.

* אוסטין וויילי, שניפק שישה דאבל-דאבלים בשבעת משחקי הליגה האחרונים, נעצר על 6 נקודות בלבד לערב ברבע הגמר ויידרש להיות יותר אפקטיבי (ולקבל יותר כדורים) מול ג'ונתן מוטלי.

* גם ג'ארד הארפר לא נראה בשיאו לאחרונה, וצנח ל-11.6 נקודות בסדרה שהסתיימה אתמול, עם 11 מ-40 מהשדה ורק 3.6 ביקורים על קו העונשין (7.6 בליגה).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully