עירוני טבריה השלימה הערב (שבת) את מסע ההישארות שלה בליגת העל על הצד הטוב ביותר. הקבוצה שעלתה בסוף העונה שעברה בפעם הראשונה, נפרדה ממכבי פתח תקוה ב-0:0 ביתי והצליחה לעמוד במטרה הגדולה - בזמן שהיריבה שלה נושרת לליגה הלאומית.
טבריה הייתה הקבוצה היחידה בין המתמודדות נגד הירידה, שלא החליפה מאמן העונה. אלירן חודדה, האיש על הקווים, סיכם: "אני עובד בעירוני טבריה כבר שנה רביעית ואף פעם לא סטינו מהדרך של המועדון הזה, גם ברגעים קשים. אני מקבל שקט תעסוקתי מראשי המועדון ומגיע להם שאפו. אחד הדברים הטובים זה שבכל ארבע השנים כאן לרגע לא חששתי לגבי מעמדי. תמיד ידעתי שיש לי שקט לעבוד".
יתרון (4) 133
20:30

הפועל ירושלים

בני הרצליה
(9+)
ירושלים ניצחה את כל משחקיה העונה, כולל את מכבי ת"א בסופרקאפ. הרצליה לא הרשימה, אלא ההפך, ספגה הפסדים לרעננה וחולון, וניצחה רק את העמק ונתניה. ירושלים אמורה לדלג פה לשלב הבא במפעל בהפרש גבוה
רגיל (4) 248
22:00

דינמו זאגרב

פנרבחצ'ה
פנרבחצ'ה לא מגיעה בשיאה, ניצחה רק פעמיים בחמשת המשחקים האחרונים שלה ובשני המשחקים האחרונים סיימה בתיקו בליגה. זאגרב בחוץ זה משחק קשה מאוד לכל יריבה, והקרואטים יהנו מאווירה מאוד ביתית שתעזור להם לנצח כאן
חודדה ביקש לעצור ולהזכיר: "אנחנו מאחלים החלמה מהירה לגדי קינדה וגם מזכירים את החטופים - רוצים אותם בבית, חייבים חייבים להחזיר אותם הביתה".
המאמן חזר לכדורגל ואמר: "בעונה שעברה היינו במאבקי צמרת, השנה היינו במאבקי תחתית. אני חושב שההישג של העונה הזו יותר גדול מההישג של העונה שעברה (עליית ליגה)".
על תקרת הזכוכית של עירוני טבריה אמר: "בשביל לפתח את המועדון צריך לבנות אצטדיון ומתקן אימונים. יש ראש עיר חדש, אנחנו ביחסים מצוינים, הוא תומך. אנחנו לא יכולים להיות בטופ של הכדורגל הישראלי בגלל תקציבים, אבל כן יכולים להתפתח לדוגמה כמו הפועל ירושלים שזה מועדון עם דרך. זה הרבה שאלה של תקציבים ומתקנים".
על התכנית ל-2025/26: "מוקדם מדי לדבר על העונה הבאה. העונה הייתה לנו תכנית ברורה לגבי הזרים - גם בגלל המלחמה - הלכנו על שחקנים שמכירים את הליגה והסיטואציה. הם עשו את שלהם, אני חושב שהם נתנו תוספת כוח. נלך הביתה, נהנה כמה ימים ונתחיל לחשוב על העונה הבאה".