בפודקאסט "קיקטוק" מבית "אול אין" שוחחו על מאמן בית"ר ירושלים ברק יצחקי והאמירות הלא מוחלטות שלו בנוגע להישארות בבירה בעונה הבאה.
כתב "וואלה ספורט" אופיר סער אמר: "ברק יצחקי יכול לסיים מקום חמישי, להפסיד בגמר גביע ולא להישאר. אתם רוצים שיתחייב עכשיו שהוא נשאר בבית"ר?".
גילי ורמוט הגיב: "גם בתרחיש של מקום חמישי והפסד בגמר גביע, אני לא רואה את זה קורה"
רועי זריהן הוסיף: "אם בית"ר תתבזה בגמר גביע אולי אדבר אחרת, אבל אם היא תפסיד בגול או שניים, הדברים שקרו בבית"ר השנה גדולים יותר אפילו מתואר".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
אופיר סער השיב: "מסכים, עונה מטורפת ויותר מתואר, אבל חלק מהטירוף של בית"ר זה גם החיסרון שלה. אוהדים הופכים לסטייקים. אם יצחקי מנצח הוא אמיץ וכדורגל התקפי, ואם מפסידים זאת הפקרות וקבוצה לא מאומנת. הוא חי את זה ומרגיש את השטח".


