האם שחקן שיושב על הספסל רוצה שהקבוצה שלו תנצח או תפסיד? איך הוא מרגיש כשהקבוצה שלו סופגת? בפודקאסט "קיקטוק" מבית "אול אין", גילי ורמוט ובן ביטון דיברו על הנושא.
ביטון נזכר בסיפור ששמע מטל בן חיים: "טל היה בצ'כיה, בספרטה פראג. הוא סבל ברמות הכי גבוהות. הכסף נכנס אבל הוא סבל... הוא יושב על הספסל באיזה דרבי או משהו, קור אימים, מינוס 3-4 מעלות, עם המעיל... דקה 94 התוצאה 1:1 והם סופגים גול. כולם שם גמורים, מבואסים, טל קופץ איתם כאילו מתבאס וצועק בעברית: 'בא לי לרקוד!'".
ורמוט הוסיף באותו נושא: "אני זוכר מקרה שאני יושב על הספסל והקבוצה סופגת, והשחקנים תופסים את הראש, 'איזה באסה' והם דופקים אחד לשני בוקסים ברגל של שמחה - ותוך כדי מורטים שערות (שיראה שהם מבואסים). המשחק הזה הוא פיפי... לא אספר מי היו לידי...".
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 286
21:45

אינטר
(2.5+)

מילאן
שימו לב: מתוך 11 משחקים של אינטר העונה, נכבשו ב 8 משחקים מעל 2.5 שערים. בששה מ11 משחקים של מילאן נכבשו גם מעל 2.5 שערים.
מי תבקיע יותר עד דקה 15 (1) 308
22:00

אלצ'ה

ריאל מדריד
ריאל תתסער כבר בפתיחה על אלצ'ה בניסיון להכריע את המשחק מוקדם ולא לאבד כוחות לקראת משחק ליגת האלופות באמצע השבוע. היחס בהחלט גבוה.
רגיל (2) 126
19:30

טורינו

קומו
שתי הקבוצות עם 11 תוצאות תיקו משותפות אחרי 11 מחזורים, קומו עשתה 6 כאלו, טורינו 5. שתיהן מגיעות בפורמה זהה למשחק הזה ובסך הכל מדובר בשתי קבוצות מאוד דומות. תיקו
יתרון (2) 300
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
(1+)
יונייטד יצאה לפגרה בכושר טוב בסך הכל, עם חמישה משחקים ללא הפסד והתקפה שכובשת לא מעט. אברטון מתקשה מאוד בחוץ העונה, ובאולד טראפורד היא מתקשה באופן מסורתי. המארחת תנצח כאן ביותר משער אחד
בן חיים השתייך לספרטה פראג מ-2017 עד 2020.
