אמיר אדרי בילה 13 שנים במדי מכבי חיפה, רובן כשוער שני, אבל עד היום הוא נחשב לאחד השחקנים האהובים על הקהל בכרמל. שוער העבר התארח בתוכנית "קנדה בדרכים" מבית "אול אין" ונזכר בימים הראשונים של איל גולסה במדי מכבי חיפה.
"גולסה בא אז - ילד בן 16, מכבי חיפה הייתה בתקופה שהיא קונה את כולם. הגיעו לנו שחקנים מכל מקום אפשרי, אז אתה אומר אוקיי ילד בן 16 מה יכול להיות ממנו כבר? ואז אתה רואה אותו באימונים ואתה אומר זה מגה סטאר. ילד בן 16 שרוצה את הכדור ואתה לא מאמין באיזו רמה".
אדרי המשיך: "אני מדבר איתך על יניב קטן באימונים וזרים - לא כמו אלו של היום - כולם גרזנים. והוא בא ולוקח את הכדור".
אדרי נזכר גם באסיפות הראשונות: "גולסה היה אז ילד. היינו עושים אסיפות, הוא לא היה רגיל והוא היה נרדם. אז אלישע לוי היה בכל פעם בא ומעיר אותו - 'גולסה מה קורה חילקת עיתונים אתמול?'".
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון


