אחת השאלות הגדולות אחרי הפיטורים של ברק בכר היא האם הצוות החדש שימונה במכבי חיפה ינסה גם הוא להחזיר שחקנים דוגמת נטע לביא ופייר קורנו, שסומנו כאופציות לחיזוק בעונה הבאה. 
שחקן ומאמן העבר של הקבוצה ראובן עטר נדרש לכך בתוכנית ספורט בשתיים בהנחיית תומר לוי ברדיו חיפה ואמר: "אני חושב שהרטרו לא טוב למכבי חיפה". כשנשאל אם לא היה מחזיר לדוגמא את מוחמד אבו פאני, אמר עטר: "אבו פאני כן בהתקדמות ואני לא רואה מצב שאפשר להחזיר אותו, השאיפות שלו להגיע לקבוצות הרבה יותר גדולות. זה כמו שתגיד לי חלאילי, בטח שהייתי מחזיר כי הוא בהתקדמות. אבל שחקנים שהם לא בהתקדמות והם רוצים לעזוב כי לא טוב להם איפה שהם נמצאים - אז זה אני מעדיף שלא".
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
עטר התייחס נקודתית לקורנו והסביר: "בתחילת העונה הוא חיפש לברוח מפה והוא ראה ששם לא כל כך טוב לו. הוא רווק, היה לו פה חיים טובים בחיפה, אז הוא רוצה לחזור - לא בשביל להרים את מכבי חיפה, אלא בגלל החיים הנוחים שהיו לו, בגלל ההסכם הטוב שהוא יכול היה לקבל. לא לזה אנחנו מפללים".



