הכדורגל הישראלי עדיין מעכל את הזעזוע במכבי חיפה, בעקבות פיטורם אתמול (ראשון) של המאמן ברק בכר והמנהל המקצועי גל אלברמן. הירוקים החלו לחפש צוות חדש לקראת העונה הבאה ובמקביל עולה השאלה לאן מועדות פניו של בכר.
בפודקאסט "קיקטוק" מבית "אול אין" סיפר גילי ורמוט: "פגשתי בכיר במכבי תל אביב שסיפר לי שבקיץ האחרון ברק בכר היה מאוד רלוונטי למכבי. אני חשבתי שזה היה משחק של דודו דהאן להלחיץ את מכבי חיפה, אך מתברר שזה היה מאוד רלוונטי. הוא אמר לי שזה היה תלוי ברובי קין. קין חיכה עם ההחלטה שלו ובכר לא רצה לחכות יותר. אם רובי קין היה מודיע בסיום העונה שהוא עוזב, הם היו עושים הכול כדי להביא את בכר. בשביל בכר הם היו פותחים דלת לישראלי".
זה כנראה הסוף העגום ביותר שאפשר היה לדמיין לקדנציה השנייה של בכר כמאמן מכבי חיפה. האיש שהוביל את הקבוצה לשלוש אליפויות רצופות בין 2021 ל-2023, תוך שבירת בצורת של עשור ללא תואר בליגת העל, חזר בקיץ שעבר אחרי תקופה קצרה ולא מוצלחת בכוכב האדום בלגרד. בכרמל קיוו שעמו יחזרו גם ההצלחה והתארים, אלא שהירוקים אכזבו בגדול בכל המסגרות והחותמת הכואבת ביותר - ההשפלה מול היריבה העירונית במוצאי שבת - הייתה גם זו שחרצה את גורלו של בכר. עוד במהלך המשחק, אוהדי מכבי חיפה קראו למאמן להתפטר, אבל ההנהלה קיבלה את ההחלטה בשבילו.