בעוד שמאמן הפועל חיפה רוני לוי עדיין לא האריך את חוזהו והמגעים עם יואב כץ מתנהלים בסחבת, הבעלים כבר החל במקביל במשא ומתן עם עוזר המאמן גל אראל, מאמן השוערים רן קדוש ומאמן הכושר דני ביבס על הארכת חוזיהם לעונה הבאה. כץ מעריך את השלושה ורוצה לראות אותם ממשיכים במועדון, כשגם רוני לוי מחובר מאוד לצוות סביבו, ואם ימשיך - יהיה מעוניין שיישארו לצידו.
אראל עצמו מוזכר כמועמד לתפקיד המאמן הראשי אם המגעים עם לוי לא יבשילו, אך בשלב זה, כאמור, כץ מנהל איתו מגעים על המשך דרכו כעוזר.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
גם בגזרת הסגל, כץ היה שמח להשאיר לא מעט שחקנים, אך הסחבת הארוכה צפויה להביא לכך שחלקם יעזוב בתום העונה - בראשם איתמר נוי, טיימוקו דיארה, פרנן מאיימבו ויואב ג'רפי.
אגב, דיארה ספג את הכרטיס הצהוב הרביעי שלו בדרבי, והוא נמצא בסכנת הרחקה לקראת המשחק מול בית"ר ירושלים במחזור הקרוב, בו תוכל הפועל חיפה לצמצם את הפער בין הקבוצות לשתי נקודות בלבד כשיישארו שני משחקים לסיום העונה.


