וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפועל תל אביב בוחנת את צירופו של חלוץ שריף טירספול

4.5.2025 / 12:32

חיזוק לחוד של ברדה? ראשיד אקנבי הוכתר למלך השערים של הליגה המולדובית ב-2022/23. שיחק בעבר גם בליגת המשנה בטורקיה

סיכום השבוע של ספורט1/ספורט1

הפועל תל אביב בוחנת את צירופו של החלוץ הניגרי ראשיד אקנבי, שמשחק בשריף טירספול המולדובית בשלוש השנים האחרונות. אקנבי בן ה-25 כבש העונה 11 שערים ב-25 הופעות בכל המסגרות.

אקנבי שיחק בכמה קבוצות בטורקיה לפני שעבר לשריף, ובעונות 2020/21 ו-2021/22 כבש 15 שערים בליגת המשנה במדי מנמנספור וקוצ'איליספור.

בשלוש השנים שלו בשריף טירספול הוא זכה בדאבל בעונת 2022/23 - עונה בה הוכתר למלך השערים של הליגה (עם 8 כיבושים בעונה קצרה של 24 משחקים). הוא צבר ניסיון מכובד במפעלים אירופים בשלוש השנים האחרונות ובין היתר שיחק נגד קבוצות כמו מנצ'סטר יונייטד וריאל סוסיאדד בליגה האירופית, וניס במוקדמות הקונפרנס ליג.

שחקן מנצ'סטר יונייטד ב-2022, אנטוני, מול ראשיד אנקבי, שחקן שריף טירספול. Visionhaus, GettyImages
אקנבי מול מנצ'סטר יונייטד ב-2022/GettyImages, Visionhaus

הפועל תל אביב מתכננת שורה של החתמות במטרה להימנע ממאבקי הישרדות נוספים בליגת העל, ואף להשתחל פלייאוף העליון. שלושת הזרים שמשחקים עם הקבוצה בליגה הלאומית צפויים לסיים את דרכם בסוף העונה ואליניב ברדה יתחזק בשישה זרים חדשים. השוער אסף צור כבר סיכם ואחריו יגיעו שחקנים נוספים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully