הפועל באר שבע תתארח מחר (שני, 20:30) אצל מכבי תל אביב למשחק העונה, שגם עשוי להכריע את גורל האליפות. ההפסד למכבי נתניה במחזור הקודם אמנם לא הוריד את האדומים מהפסגה, אבל בכניסה למחזור ה-33 יש שוויון נקודות בינה לבין מכבי תל אביב. למעשה, החבורה של רן קוז'וך מקדימה את הצהובים רק בזכות הפרש שערים עדיף במעט.
היום נערכה מסיבת העיתונאים של הפועל באר שבע לקראת המשחק בבלומפילד והמאמן רן קוז'וך אמר: "עשינו משחק לא מספיק טוב בנתניה, אבל זה שבוע חדש, משחק חדש, התכוננו כמו שצריך. אנחנו מתקנים טעויות גם אחרי ניצחונות, האסיפה אחרי נתניה הייתה רגילה ולא חריגה - אני תמיד אומר את האמת בפנים".
יתרון (5) 209
20:45

פנרבחצ'ה

באיירן מינכן
(8+)
פנרבחצ'ה אחרי שני הפסדים רצופים בבית וכמובן שהציפייה הגדולה ממנה היא להתעורר ולהביס אבל באיירן לא תעשה לה הנחות. גם אם יהיה פה ניצחון ביתי, הוא לא יושג בקלות
יתרון (5) 254
22:00

מכבי תל אביב
(6+)

אולימפיאקוס
כרגע, מכבי תל אביב לא נראית כמו קבוצה שתצליח לנצח יותר מדי העונה ביורוליג. היא התעלתה בדרבי, אך מעבר לזה, נראית כקבוצה חלשה מאוד. היוונים אחרי הפסד צמוד לאנאדולו, יצטרכו להתאושש, וינצחו במגרש ה"ביתי" של הצהובים
מעל/מתחת נקודות (169) (5) 255
22:00

מכבי תל אביב
(169+)

אולימפיאקוס
המשחקים של מכבי תל אביב עד כה היו בקצב גבוה עם סקור גבוה גם כן. זה לא צפוי להיראות אחרת הערב. 170 נק' ומעלה
יתרון (6) 202
21:00

ליון-וילרבאן

וירטוס בולוניה
(2+)
וילרבאן חוזרת לביתה אחרי שהפסידה ביוון לפנאתינאיקוס, אבל הציגה שם יכולת טובה והייתה במשחק לכל אורכו. את בולוניה בבית היא יכולה וצריכה לנצח. המארחת תעמוד בליין
על חשיבות המשחק אמר המאמן: "לתוצאה יש השלכות גדולות מאוד, אבל גם אחרי המשחק הקודם - שהפסדנו בו - הדברים השתנו. זה משחק מאוד חשוב, עם משמעות מאוד גדולה, אבל יש אחרי זה משחקים לא פחות גדולים. העונה הזו עוד לא התחילה...".
על חוסר הניסיון שלו: "אני מאוד אוהב להתייעץ עם אנשים עם ניסיון - לניסיון יש ערך גדול מאוד. אבל יש גם הרבה כאלה עם ניסיון שחשבו שהפועל באר שבע תהיה אכזבת העונה ואני לא אהיה פה אחרי ארבעה-חמישה מחזורים".
על המצ' אפ עם מכבי תל אביב: "אנחנו מדברים הרבה על זה שהרגשנו טוב מאוד בשלושת המשחקים נגדם, כולל בהפסד במשחק הקודם. ועדיין מכבי תל אביב יצאה עם נקודות מהמשחקים האלה, אז כנראה שאנחנו לא עושים את הדברים מספיק טוב. ניסינו לדבר השבוע על מה שיכול לעשות את ההבדל לטובתנו".
עוד על הצהובים: "זו יריבה סופר איכותית, סופר מאומנת, סופר מנוסה - עם שחקנים שהיו במעמדים האלה. אנחנו צריכים להביא דברים מעבר ולשחק כדורגל טוב".
מתן בלטקסה אמר: "דיברנו הרבה על הגישה שלנו, שזה מה שיקבע. ברור שאנחנו רוצים לנצח את כולם, כולל את מכבי תל אביב, אבל בסוף מה שקובע זה אם אתה זוכה באליפות - זה מה שמעניין. אנחנו צריכים לבוא מחר שקטים ורגועים, להימנע מטעויות".