מוחמד אבו יונס שמר על שתיקה בזמן מאבקי ההישרדות של בני סכנין בפלייאוף התחתון. הערב (שבת), אחרי שהקבוצה הבטיחה את הישארותה בליגת העל, בתום ניצחון 0:1 אצל עירוני קרית שמונה, יו"ר המועדון כלל לא נשמע חגיגי - והתפנה בעיקר לסגור חשבונות.
"אני 14 שנה בכדורגל, שנה כזאת אף פעם לא עברתי", אמר אבו יונס בעמדת הראיונות. "יש הרבה סיבות למצב שהגענו אליו, לא חלמתי שנגיע לזה. בנינו קבוצה לפלייאוף עליון. למרות כל הקשיים, עברנו את כל המכשולים. השחקניו היו גברים אחד-אחד, מחויבים. טוב שהצלחתי להציל את הדברים בנקודה מסוימת".
האיש של בירם כיאל הציל מירידה: "היינו שבעה-שמונה משחקים בלי ניצחון, עם עובדות אי אפשר להתווכח. הימרו על עתיד המועדון. אני מודה שטעיתי. טוב שהצלחנו להציל את עצמנו, אם היינו מחכים עוד מחזור אחד - אולי לא היינו מצילים את העונה הזו".
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
עתידו של קורצקי: "אני לא ממנה עכשיו מאמנים ולא מפטר מאמנים. לקורצקי אין חוזה, אבל אם אני רוצה לקחת מאמן לשנה הבאה - אין ראוי ממנו. פשוט עמך, לא מתנשא כאילו המציא את הכדור. בא, חיבר את השחקנים, שינה קצת את שיטת המשחק ועשה עבודה מצוינת. מגיע לו כל הכבוד".
כולם רצו שבני סכנין תרד: "היו הרבה אנשים, שדרים, פרשנים, מנהלת, משטרה, קבוצות, הנהלות של קבוצות. אני שיחקתי לפני חודש מול קבוצה מסוימת שאני לא רוצה להגיד את שמה, ואחד מההנהלה אמר לי 'כמה טלפונים קיבלנו שניכנס בסכנין'. אבל לא חשוב, עמדנו בזה והבאנו את התוצאות. אנחנו עם הפנים לשנה הבאה".
האם יישאר בתפקיד: "לא יודע. נעבור את המשחק הבא, נשב ונדבר. גם בני ריינה עבדה נגדנו ורצתה להוריד אותנו ליגה. נתנו תשובה לכולם. אני רוצה להודות לאוהדים, הם חלק מהסיבות שהגענו למצב שהיינו בו, אבל אחרי שישבתי איתם הם שינו כיוון".
המשפחה ביקשה שיעזוב: "אני שומע את זה כל השנים. אני לא דון קישוט, לא יכול להילחם מול כל העולם. כל מה שאתה רוצה עברנו השנה, אבל בסוף זה מתוק".


