בני סכנין השלימה את מסע ההישרדות הערב (שבת), עם ניצחון חוץ 0:1 על עירוני קרית שמונה שהבטיח את הישארותה בליגת העל לעונה נוספת. אלכסנדר רמאלינגום כבש את שער הניצחון לקבוצה של מנחם קורצקי, שאמנם הובס 4:1 במשחק הבכורה שלו כמאמן הקבוצה, אולם מאז הוביל אותה לרצף של חמישה משחקים בלי הפסד, מתוכם ארבעה ניצחונות בדרך לעוד עונה בדרג הבכיר של הכדורגל הישראלי.
"הרבה מאמנים לא רצו לקחת את האתגר הזה. אני גם יודע שלא הייתי האופציה הראשונה של סכנין, לא משקר לעצמי, אבל היה לי מה להוכיח שאני עדיין שווה להיות בטופ של הכדורגל הישראלי", אמר קורצקי המרוצה בסיום. "בעיקר השחקנים עשו את העבודה, התחברו למה שאני מאמין והביאו את התוצאות בשביל להישאר בליגה".
הוא לא מספיק מוערך: "בשנים האחרונות הדברים לא הלכו כמו שרציתי. צריך לומר את האמת - לא הבאתי את התוצאות, אני מודע לזה. אבל ידעתי תמיד שיש לי את היכולות לקחת קבוצה, לעצב אותה איך שאני מאמין ולהוביל אותה קדימה. אני שמח מאוד שסכנין נתנה לי את הבמה, החזרתי בכל אימון ובכל משחק. אני חייב לפרגן פה לצוות שהכניס אותי מיד לעניינים, בעיקר מחמוד קנדיל שהכניס אותי למערכת וסידר לי הכל. הקבוצה נראתה בהתאם".
סתם פיות: "לא מסתכל על זה ככה. כל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה. אני האמנתי, רציתי לקבל את ההזדמנות ואני שמח שסכנין הימרה עליי בסוף, וביחד הצלחנו להשאיר את הקבוצה בליגה".
האם הוא נשאר במועדון: "סכנין עברה עונה לא פשוטה. יש לי חוזה לעונה הבאה ואני מקווה מאוד ששההנהלה תבין את הפוטנציאל שיש למועדון. ראינו היום קהל אדיר, שדחף אותנו לאורך כל המשחק. נבנה קבוצה אטרקטיבית שתדבר חזק בליגה".
רצו שבני סכנין תרד: "הרבה רצו. גם היום קרית שמונה נלחמה. אני שמח שהיא באה ספורטיבית, אבל חבל לי שזה לא קרה חודש קודם. הרגשתי שקרית שמונה הורידו רגל מהגז, והתוצאות היו בהתאם. אני שמח שהחבר'ה שלי גילו בגרות וידעו לנצח את המשחק הזה".
אגב, בנוגע לעתידו של קורצקי, היו"ר מוחמד אבו יונס אמר זמן קצר לאחר הריאיון של המאמן: "אני לא ממנה עכשיו מאמנים ולא מפטר מאמנים. לקורצקי אין חוזה, אבל אם אני רוצה לקחת מאמן לשנה הבאה - אין ראוי ממנו. פשוט עמך, לא מתנשא כאילו המציא את הכדור. בא, חיבר את השחקנים, שינה קצת את שיטת המשחק ועשה עבודה מצוינת. מגיע לו כל הכבוד".
יתרון (2) 33
13:45

מכבי רעננה

אליצור נתניה
(3+)
אליצור נתניה לא נראית כרגע ברמה של הליגה הראשונה, כנראה לאחר חוסר הבהירות באיזו ליגה תשחק. רעננה נראתה טוב בגביע winner ומועמדת לנצח.
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 153
21:30

קורדובה
(2.5+)

ליאונסה
מתוך שמונה משחקים של קורדובה העונה, נכבשו בחמישה משחקים מעל 2.5 שערים. גם בשלושה משחקים של ליאונסה נכבשו מעל 2.5 שערים וכך עשוי להיות שוב.
רגיל (2) 214
21:45

ווילס

בלגיה
בבית הצמוד והבלתי צפוי הזה ווילס מדורגת במקום השלישי עם 10 נקודות, בעוד בלגיה שנייה עם 11 נקודות. השתיים נפגשו לפני כארבעה חודשים אז בלגיה ניצחה 4:3. ווילס מציגה טורניר טוב ונראית בטוחה בעצמה בעוד בלגיה מתקשה לשכנע ביכולתה. אני צופה משחק שקול והתחזית שלי היא חלוקת נקודות
רגיל (2) 250
21:45

סלובניה

שוויץ
שוויץ בכושר אדיר ומגיעה לסלובניה אחרי ניצחון מרשים על שבדיה. הסלובנים יתקשו לעצור כאן את האורחים שמציגים יכולת טובה מאוד לאחרונה
איאד אבו עביד אמר: "הייתה לי תקופה מאוד קשה ולחוצה. עשינו פלייאוף מדהים ועדיין כל הזמן היינו באותו מקום, זה הקשה עלינו את העבודה, אבל אני שמח שאנחנו נשארים בליגה והגיע הזמן ליהנות. לחץ כזה עוד לא פגשתי, כל משחק הוא על עונה שלמה וצריך לתת לעצמנו מוטיבציה בכל שבוע. אני רוצה להגיד מילה טובה לכל השחקנים, למועדון, לקהל. אני מאוד גאה, שנצא בחיוך לפגרה".
"בודדים האנשים שהאמינו שסכנין תצליח להישאר בליגה. מנחם בא בזמן שאף אחד לא רוצה, הוא החדיר בנו מוטיבציה ואני שמח שהצלחנו לתת לו נחת".
"התפרקתי בסוף המשחק. היה לי מאוד קשה, לרדת ליגה זה כתם לכל הקריירה ולא רציתי להיות שם. אני רוצה לנצח גם בשבוע הבא, נעשה חושבים בפגרה ונראה מה הלאה".