וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קבוצת המשקיעים נכחה בדרבי הקודם. המגעים בשלב מתקדם מאוד

חשיפת וואלה ספורט: קבוצת המשקיעים שרוצה לרכוש כ-50% ממכבי חיפה האיצה את המגעים לאחר ביקור בישראל במהלכו צפתה במשחק נגד הפועל חיפה. יעקב שחר מנהל את השיחות לשביעות רצון כל הצדדים, ובמסגרת ההסכם המתהווה אמור להמשיך להיות מקבל ההחלטות

תקציר: בית"ר ירושלים - מכבי חיפה 2:1/ספורט1

קבוצת המשקיעים האמריקאית שנמצאת במשא ומתן לרכישת 50 אחוזים מניהול מכבי חיפה, כפי שנחשף בוואלה ספורט, נכחה באצטדיון סמי עופר בדרבי הקודם מול הפועל חיפה. קבוצת המשקיעים מורכבת מכמה אנשי עסקים אמריקאים ומי שמוביל אותה הם אנשי עסקים יהודים שגם מנהלים את המגעים עם ראשי מכבי חיפה.

המשא ומתן הוא על 50% השייכים למשפחת, קז אך מי שמנהל את המגעים הוא יעקב שחר כאשר כל המהלך מסוכם בין משפחת שחר לקז בצורה מושלמת. לא מדובר במכירה של משפחת קז על דעת עצמה, אלא ברצון משותף של כל ההנהלה כולל יעקב שחר עצמו.

הבעלים אגב צפה ביחד עם אותם משקיעים פוטנציאליים באותו דרבי בו נכחו. הדרבי שהתקיים בסוף חודש מרץ למעשה היווה את פריצת הדרך במגעים כאשר לאחר מכן החלו אנשי העסקים להאיץ את המהלך. כעת, כאמור, המגעים נמצאים במצב מתקדם.

נשיא מכבי חיפה יעקב שחר. שלומי גבאי
מוביל את המהלך. יעקב שחר/שלומי גבאי

בחיפה הבהירו שבכל מקרה, על פי ההסכם המסתמן יעקב שחר יישאר נשיא המועדון והוא זה שיקבל החלטות מקצועיות וניהוליות.

באותו ביקור בישראל, מלבד הדרבי עצמו האמריקאים ביקרו גם במוזיאון היוקרתי של מכבי חיפה. גורמים בעולם העסקים אמרו כי אותם אנשי עסקים תורמים רבות לפעילויות בישראל ונחשבים לאוהבי המדינה. כעת הם מעוניינים להחזיק באחד ממועדוני הספורט הגדולים בארץ, בשותפות עם שחר. 

  • עוד באותו נושא:
  • מכבי חיפה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully