מאמן הפועל באר שבע, רן קוז'וך, ערך אסיפה ארוכה עם שחקניו, שבמהלכה עבר איתם על שגיאות שבוצעו במשחקים האחרונים, ובמיוחד בהפסד הדרמטי למכבי נתניה. קוז'וך מצפה לראות במשחק מול מכבי תל אביב מאבק על כל כדור וסגנון משחק אגרסיבי בהרבה, דבר שאפיין את הפועל באר שבע במשך רוב העונה.
בקבוצה יודעים שהפסד בבלומפילד יהפוך את המטרה לזכות באליפות למשימה שבה הקבוצה כבר לא תהיה תלויה בעצמה, אלא במכבי תל אביב. בהפועל באר שבע הבהירו שלא יגיעו לשחק על תיקו - למרות שזה ישאיר אותם במקום הראשון בזכות הפרש השערים - אלא ישחקו רק בשביל לנצח ולחזור עם שלוש נקודות.
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 153
21:30

קורדובה
(2.5+)

ליאונסה
מתוך שמונה משחקים של קורדובה העונה, נכבשו בחמישה משחקים מעל 2.5 שערים. גם בשלושה משחקים של ליאונסה נכבשו מעל 2.5 שערים וכך עשוי להיות שוב.
רגיל (2) 214
21:45

ווילס

בלגיה
בבית הצמוד והבלתי צפוי הזה ווילס מדורגת במקום השלישי עם 10 נקודות, בעוד בלגיה שנייה עם 11 נקודות. השתיים נפגשו לפני כארבעה חודשים אז בלגיה ניצחה 4:3. ווילס מציגה טורניר טוב ונראית בטוחה בעצמה בעוד בלגיה מתקשה לשכנע ביכולתה. אני צופה משחק שקול והתחזית שלי היא חלוקת נקודות
רגיל (2) 250
21:45

סלובניה

שוויץ
שוויץ בכושר אדיר ומגיעה לסלובניה אחרי ניצחון מרשים על שבדיה. הסלובנים יתקשו לעצור כאן את האורחים שמציגים יכולת טובה מאוד לאחרונה
מי שעדיין בספק לקראת המשחק ולא ברור אם ייכלל בסגל של קוז'וך הוא הזר הפורטוגלי, יורי מדיירוש. כשירותו תיבחן עד יום ראשון ורק אז יוחלט אם יוכל לעמוד לרשות המאמן. לעומתו, מי שבוודאות ייעדר הוא הבלם קרלוס פונק, שהורחק בכרטיס אדום במשחק האחרון בנתניה.