בפודקאסט "קיקטוק" מבית "אול אין" שוחחו בסוף השבוע על קשר מכבי חיפה ליאם חרמש והאירועים סביב השעייתו ליומיים מהאימונים בעקבות התגובה שלו לאחר משחק הליגה האחרון נגד מכבי חיפה.
כתב וואלה שלמה וייס סיפר: "חרמש זה סיפור של פאדיחה שהצליחו לתקן. הוא היה בעפולה בעונה שעברה, היה בקיץ בלי חוזה ולא רצה לחתום, סירב כי חשב שלא ייתנו לו לשחק אבל התאמן עם הקבוצה כדי לשמור על כושר בזמן שיש שיחות. ברק בכר לקח אותו לשיחה ואמר לו שהוא מתרשם ממנו והוא נראה טוב באימונים, ובגלל זה הוא השתכנע וחתם. היום הוא חושב שערבבו אותו, הוא לא קיבל את הקרדיט שהוא חשב שיקבל".
רועי זריהן הגיב על העונש: "מה הוא עשה, נתן מכה למושב? מבין המקרים שקרו במכבי חיפה העונה, זה הכי פחות קשה. אנחנו מדברים על זה הרבה שברמת ההתנהלות יש בעיות, בסוף הכל זה מאמן, כל מה שקורה בקבוצה בוגרת - ממגבות ועד השחקנים - אמור להיות בשליטה של מאמן".
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(4+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה.
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (1) 274
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
לשתי הקבוצות התקפות טובות, הגנות - קצת פחות. שערים יהיו כאן, ואפשר להעריך שלפחות ארבעה כאלו
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
גילי ורמוט הגיב: "כל הצעירים האלה של מכבי חיפה רואים את ההצלחה האדירה של ירין לוי וזה ממרמר אותם. למה לא נותנים לנו צ'אנס או לפחות משאילים אותנו למקומות שנוכל לבוא לידי ביטוי".
שלמה וייס חתם: "גם ירין לוי לא היה מקבל צ'אנס אם היה נשאר. כבר בקיץ זה קרה, ינאי דיסטלפלד העדיף הפועל ירושלים, יונתן ליש גם. שניהם התעקשו, שחקנים שכבר לא רצו. חלק מזה זאת העובדה שמאור לוי לא חזר, שחקנים אמרו שאם אחרי עונת שיא במכבי פתח תקוה לא חשבו להחזיר אותו, אז אין לנו מה להישאר. דווקא במחזורים שנותרו חיפה צריכה לתת במה לצעירים, בטח כל עוד השחקנים הבכירים לא פוגעים".


