מגן עירוני טבריה, שי קונסטנטין, דיבר לקראת המשחק מחר (שבת, 20:30) נגד בני ריינה, ואמר: "אנחנו מודעים לחשיבות המשחק. כל העיר, הצוות, השחקנים, כולם מפוקסים ומבינים שנשארו שלושה משחקים לעשות את זה".
קונסטנטין הוסיף: "זה יהיה משחק לא פשוט, אמנם ריינה איבדה עניין בליגה אך היא תבוא להקשות עלינו. אני פונה לקהל שלנו, אנחנו צריכים אתכם איתנו. תגיעו בהמוניכם".
המאמן אלירן חודדה אמר: "ריינה קבוצה מנוסה עם שחקנים מצויינים וצפוי לנו משחק קשה. אנחנו באים במטרה אחת - לנצח ולקחת שלוש נקודות".
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
במועדון מקווים כי לפחות 1,000 אוהדים יגיעו לתמוך ולסייע לקבוצה במאבק ההישרדות. הסעות ייצאו מהעיר, יחולקו צעיפים לאוהדים ועל פי המועדון, "כולם תקוה כי תהיה לשחקנים תמיכה ודחיפה בדרך לניצחון".


