זה לא סוד שבית"ר ירושלים מעוניינת מאוד בבלמה של הפועל חיפה פרנן מאיימבו, אלא שכעת מסתבר שהירושלמים לא לבד במאבק אלא גם העולה המיועדת הפועל תל אביב נכנסה למאבק ומקווה מאוד לצרף את הבלם.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
גורמים בקבוצה אף שלחו מסרים למאיימבו לפיהם יהיו מוכנים להציע לו חוזה עם שכר גבוה משמעותית מזה שהוא מרויח בהפועל חיפה. מלבד שתי הקבוצות, גם בקבוצתו הנוכחית עוד מקווים לשכנע את מאיימבו להישאר אך בשלב זה נראה שמדובר בסיכויים הנמוכים ביותר כשמאיימבו ניראה קרוב יותר לבית"ר, הפועל תל אביב או לחזור לצרפת לאחת משתי הליגות הראשונות.
כזכור, כבר בחודש ינואר שתי הקבוצות סימנו את הבלם כמטרה לעונה הבאה אך כעת נראה שהמאבק עולה שלב כששתי הקבוצות כבר פנו בצורה רשמית לנציגיו בניסיון לצרפו לעונה הבאה. אגב, מאיימבו הבהיר לשני המועדונים שהוא מבקש לא לדון בשבועות הקרובים בדברים כדי להתמקד ביכולתו בהפועל חיפה. כזכור, מלבד מאיימבו בהפועל תל אביב סימנו גם את טימוקו דיארה ובקבוצה מקווים ששני כוכבי הפועל חיפה יגיעו בעונה הבאה לקבוצה.