בהפועל חיפה הופתעו מאוד לקרוא את הידיעות על כך שיואב ג'רפי סגר במכבי תל אביב, כאשר לטענת אנשי המועדון השוער או נציגיו לא הודיעו כלל על דבר זה. בחיפה הגישו לשוער הצעה להארכת חוזה וקיוו שזה יקבל אותה, אבל מבינים שהוא קרוב מאוד למכבי תל אביב ולא יישאר בעונה הבאה.
גם בצוות המקצועי הופתעו מהפרסומים ובמועדון יבקשו הבהרות מג'רפי. אם השוער אכן סגר בקרית שלום, רוני לוי יצטרך לקבל החלטה אם לפתוח עם ג'רפי ביום שבת - נגד מי שאמורה להיות הקבוצה הבאה שלו. ייתכן מאוד שניב אנטמן יקבל את המקום בהרכב לנוכח ההתפתחויות.
כידוע, לג'רפי יש סעיף בחוזהו לפיו אם הוא ישמור על רשת נקייה ב-12 משחקים העונה, הוא יקבל מענק של 40 אלף שקל. כרגע יש לו 10. השאלה היא האם בחיפה ימשיכו לתת לו את המקום בין הקורות אם הוא באמת החליט סופית לעבור לקבוצה אחרת.