סיפורו של ירין לוי הפך לאחד מהנושאים המדוברים ביותר העונה, בעיקר בקרב אוהדי מכבי חיפה - שמתקשים לעכל כיצד שחקן הבית שלהם פורח דווקא במדים של בית"ר ירושלים, אליה הושאל לשנתיים.
בתכנית "ספורט בשתיים" בהגשת תומר לוי ברדיו חיפה, שוחח לוי עם השדר עמית פלטקביץ', שהביע פליאה מהעובדה שלוי נחת בבית"ר מלכתחילה: "אני לא מצליח להבין איך דבר כזה - שהיה במחלקת הנוער של מכבי חיפה - עובר מתחת לרדאר והולך לבית"ר ירושלים. זה שחקן מוכן, שחקן מוכח. מה שהוא עושה בבית"ר זה מדהים, כי ההתחברות שלו שם פשוט פנטסטית. זו השנה הראשונה שלו בבוגרים, ובית"ר זה מועדון לחוץ. אני לא יכול להגיד לך שסימנתי אותו בתחילת הדרך".
תומר לוי הצטרף לדבריו וסיפר שגם בבית"ר לא ציפו להצלחה מהירה כל כך: "אף אחד לא סימן, בוא נהיה אמיתיים. כולנו הרמנו גבה כשהבנו שאלמוג כהן רוצה אותו בבית"ר ירושלים. וגם כשדיברתי עם אלמוג - אני חייב להגיד - הוא אמר לי: 'כן, הוא יכול להשתלב אצלנו. לא כשחקן מפתח בשלב הראשון'. הוא לא חשב שהוא יגיע לרמות האלה כל כך מהר. אבל כן, הוא האמין שאפשר לשלב אותו בבית"ר ולתת לו את הדקות. עצם המחשבה להשאיל אותו לשנתיים הראתה עד כמה אלמוג כהן מאמין בו. וצריך להגיד את האמת - עד כמה מכבי חיפה לא האמינה בו".
"גם אלמוג כהן לא חשב שירין לוי יהיה שחקן כזה"
23.4.2025 / 8:00