מכבי חיפה עדכנה הבוקר (שלישי) על מצב הפצועים שלה לקראת המשחק מול בית"ר ירושלים ביום שני הבא, במסגרת המאבק על המקום השלישי. קני סייף ואיתן אזולאי שנפצעו במשחק נגד מכבי נתניה והוחלפו ביחד קצת לפני סוף המחצית הראשונה, סובלים מאותה פציעה: מתיחה בשריר הירך האחורי.
עוד עדכנו בחיפה שהחלוץ הברזילאי ריקרדיניו סובל ממתיחה בשריר התאומים וגם הוא לא יעמוד לרשותו של בכר במשחק מול הירושלמים. מי שכן יהיו כשירים ויחזרו לסגל הם מחמוד ג'אבר שצפוי לשוב היישר להרכב, ודולב חזיזה שבעצמו עשוי לפתוח.
הבלם הברזילאי פדראו עדיין לא נבדק והוא בספק גדול למשחק בטדי. פדראו סבל מכאבים בברך בסוף המשחק ביום שבת, אבל רק אחרי שיעבור צילום ניתן יהיה להבין מה חומרת הפציעה שלו.
רגיל (6) 86
16:00

הפועל עכו

הפועל רעננה
הפועל עכו, שמדורגת במקום התשיעי עם 10 נקודות, תארח את הפועל רעננה, שנמצאת שלוש נקודות מתחתיה במקום ה־13. שתי הקבוצות מחפשות יציבות ונמצאות בכושר לא מזהיר בתקופה האחרונה. נראה כי מדובר במשחק שקול שעשוי להסתיים בחלוקת נקודות.
יתרון (6) 202
21:00

ליון-וילרבאן

וירטוס בולוניה
(2+)
וילרבאן חוזרת לביתה אחרי שהפסידה ביוון לפנאתינאיקוס, אבל הציגה שם יכולת טובה והייתה במשחק לכל אורכו. את בולוניה בבית היא יכולה וצריכה לנצח. המארחת תעמוד בליין
המשחק ביום שני יהיה מאבק ישיר על המקום השלישי, שמזכה בכרטיס למוקדמות הקונפרנס ליג בעונה הבאה. במכבי חיפה מעדיפים שהפועל באר שבע תנצח הערב את הפועל תל אביב בחצי גמר גביע המדינה, ותשחק בגמר נגד בית"ר ירושלים. במקרה כזה, גם הקבוצה שתסיים במקום הרביעי תשחק באירופה בעונה הבאה (בהנחה שבית"ר ירושלים תסיים במקומות 3-4).
החלה מכירת הכרטיסים לאוהדי מכבי חיפה לקראת המשחק מול ביתר ירושלים. במועדון מקווים שהקהל ימלא את הכמות שניתנה כאשר לכולם ברור שמדובר בקרב ישיר על המקום השלישי. הירוקים קיבלו 2800 כרטיסים מביתר כאשר ההערכה שאוהדי ביתר יגיעו בהמוניהם וימלאו את האצטדיון. בחיפה הודיעו על אופן המכירה כאשר החל מהיום, יום שלישי, בשעה 15:00 יוכלו מנויי חוץ בלבד לרכוש כרטיסים. החל ממחר, רביעי, בשעה 10:00 גם מי שמוגדרים כמנויים ותיקים (מנויים מעונת 13/14 ואילך ברציפות) ומנויים שיש ברשותם גרין פלוס יוכלו לרכוש כרטיסים. מחר בשעה 15:00 יוכלו גם המנויים וחברי גרין פלוס לרכוש כרטיסים. במקרה ויישארו כרטיסים יוכל הקהל הרחב החל מיום שישי בשעה 12:00 לרכוש גם כן כרטיסים. בחיפה הודיעו שנוער, חיילים אנשים יוכלו לרכוש השישים שקלים כרטיס כאשר מספר הכרטיסים בקטגוריות אלו מוגבל ואילו כרטיסים רגילים יעלו כ-105 שקלים.