וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רצף הפציעות במכבי חיפה נמשך: פדראו יעבור צילום בברך

21.4.2025 / 12:12

הבלם הברזילאי נפגע בניצחון על מכבי נתניה ויעבור סדרת בדיקות רפואיות. הירוקים עשויים לפגוש את בית"ר ירושלים ללא מספר שחקנים בכירים

תקציר ליגת העל: מכבי חיפה - מכבי נתניה 0:1/ספורט1

מכבי חיפה סובלת כבר תקופה ארוכה מפציעות רבות בקרב שחקני הסגל, אבל לצערה ככל שהעונה מתקדמת, כך גם הרשימה מתארכת. הבוקר (שני) נודע כי גם הבלם פדראו התלונן על כאבים בברכו וכעת יעבור בדיקות רפואיות מקיפות.

פדראו חש בכאב כבר במהלך הניצחון על מכבי נתניה אמש, אבל כשהתלונן על הכאבים לברק בכר כבר לא נותרו חילופים והברזילאי השלים 90 דקות. גם הבוקר פדראו התלונן ועל כן יעבור צילום בברכו, לצד בדיקות נוספות במטרה לאבחן את חומרת הפגיעה, אם קיימת. במכבי חיפה יכולים טיפה להתעודד מהעובדה שלא מדובר באותה הברך בה נפגע מוקדם יותר העונה.

דניאל דאפה שחקן מכבי נתניה מול פדראו שחקן מכבי חיפה. ברני ארדוב
עוד פצוע לרשימה. פדראו אמש מול מכבי נתניה/ברני ארדוב

כידוע, מלבד פדראו, רשימת הפצועים של מכבי חיפה ארוכה במיוחד: מתיאס נהואל גמר את העונה, עילאי חג'ג' וגדי קינדה מתקשים לחזור ואילו מחמוד ג'אבר ודולב חזיזה פצועים גם כן, אך ינסו לחזור לאימונים השבוע לקראת המפגש עם בית"ר ירושלים. אתמול גם איתן אזולאי וקני סייף נפצעו וכמו פדראו, צפויים להיעדר מול בית"ר ירושלים במחזור הבא.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully