וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בית"ר תרד מהעסקה? הדרישות המופרזות של הבלם המיועד

17.4.2025 / 11:30

הקבוצה מהבירה בשיחות עם מאיימבו, שעשוי לחזור לצרפת אם לא יתגמש בתנאים. אופטימיות בנוגע לכשירותו של מרסלן למכבי תל אביב

תקציר ליגת העל: הפועל באר שבע - בית"ר ירושלים 1:3/ספורט1

כבר תקופה ארוכה שבית"ר ירושלים נמצאת בשיחות עם בלם הפועל חיפה, פרנן מאיימבו, אך בשלב זה הפערים הכספיים בין הצדדים גדולים. הקונגולזי דורש שכר של קרוב ל-300 אלף יורו לעונה בחוזה לשנתיים, אך אם לא יפחית בדרישותיו הקבוצה תחפש בלם אחר.

בבית"ר התלבטו במשך פרק זמן לא מבוטל בנוגע לעמדת הבלם, אך לפני כשבועיים התקבלה החלטה לנסות לצרף את מאיימבו. כשהצדדים נכנסו לנושא הכספי התגלו פערים, כאשר השחקן מצידו בודק גם אופציה לחזור לשחק בצרפת.

שחקן הפועל חיפה, פרנן מאיימבו. מאור אלקסלסי
יפחית את הדרישות? מאיימבו/מאור אלקסלסי

במועדון מאמינים כי כל הכרטיסים למשחק נגד מכבי תל אביב ביום שני יאזלו ו-26 אלף איש ימלאו את האיצטדיון. בצוות המקצועי אופטימיים בנוגע לכשירותו של ז'אן מרסלן. מכבי תל אביב קיבלה 5,000 כרטיסים עבור אוהדיה ולא תקבל הקצאה נוספת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully