בית"ר ירושלים שיחקה פעמיים העונה נגד בני ריינה - בסיבוב הראשון ריינה אירחה בבלומפילד ללא קהל בסיבוב הראשון ונוצחה 2:0 ואילו בסיבוב השני בטדי היא ניצחה 1:4 באחד ממשחקיה החלשים של בית"ר העונה. איזה בית"ר נראה הערב? מוטיבציה וטירוף יובילו, במיוחד עם מעל 20 אלף אוהדי הקבוצה בבלומפילד, אך בית"ר תתמודד גם נגד לוח המשחקים הצפוף, כתוצאה מדחיית המשחק נגד בני סכנין יהיה זה המשחק הרביעי של הקבוצה ב-11 יום.
כבר ביום ראשון בהפסד להפועל חיפה ניתן היה להרגיש את ההשפעה של הלו"ז הצפוף על שחקני בית"ר כשגם פציעות מתחילות לצוץ, כשמנגד ריינה די מטיילת בפלייאוף ותגיע 'פרש' למשחק הערב. אבל עם כל הכבוד ללו"ז והקושי, הערב המעמד, האדרנלין והטירוף מסביב לא יאפשרו לבית"ר לא לאכול את הדשא. אלה רגעים של עונה, רגעים של קריירה ורגעים של מועדון בהם מתעלים מעל כל קושי.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
בצד המקצועי, על פי התרגולים גריגורי מורוזוב ישלים שלישיית בלמים, עומר אצילי ישחק על הקו יחד עם מוזי ובהתקפה יהיו שועה ומיירון ג'ורג'. ג'ורג' חיכה הרבה זמן לקרדיט הזה לאחר הפיחות במעמדו והירידה לקצה הספסל. סילבה קאני ייכלל בסגל ויעלה מהספסל. מרסלן ולי און מזרחי הפצועים ייעדרו, כמו גם איסמעילה סורו המוצהב, עליו היה כעס גדול במועדון על הצהוב הטיפשי נגד הפועל חיפה.
בסופו של יום, גם שהיא לא בתקופה הכי טובה שלה העונה, כפי שאפשר היה לראות ברבע הגמר לפני שבוע, לבית"ר יש את אצילי ושועה, שניים מהטופ 5 בכדורגל הישראלי, כאלה שבמשחק לא מרשים כשאחד נכנס רק במחצית דאגו לשלושה שערים שהכריעו את המשחק, אם אצילי ושועה יגיעו חדים יחד עם ההבנה העיוורת עם דור מיכה בית"ר תהיה בגמר.


