קשרה של הפועל חיפה, אביאל זרגרי, נפצע במניסקוס וסובל מקרע חלקי - כך הודיעו הבוקר (חמישי) במועדון. בשלב זה זרגרי בחר בטיפול שמרני, בתקווה שבתוך כשבועיים יוכל לשוב לפעילות.
עבור זרגרי מדובר בעיתוי לא פשוט. אחרי תקופה ארוכה מחוץ לעניינים, הקשר נכנס להרכב ונדמה היה שהוא מקבל שוב את ההזדמנות שלו. כעת הוא צפוי להחמיץ את המשחקים מול מכבי נתניה והפועל באר שבע, ובחיפה מקווים שהטיפול השמרני יספיק - והוא לא ייאלץ להיעדר לתקופה ממושכת יותר.
למכבי חיפה, קבוצתו הקודמת של זרגרי, יש אופציה להארכת חוזה לגביו - אך נכון לעכשיו, במועדון הירוק לא מתכוונים לממש אותה. זרגרי מצדו מקווה להוכיח עד סיום העונה, הן להפועל חיפה והן לקבוצות אחרות, שהוא עדיין מסוגל לשוב ליכולת שאפיינה אותו בבית"ר ירושלים.
גם המגן נועם בן הרוש, כידוע, סובל מקרע בשריר הארבע-ראשי וגם הוא ייעדר מהמשחקים הקרובים.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
בתום האימון היום התכנסו הקבוצה בסטלה בר מסעדה בכרמל לאירוע הרמת הכוסית לרגל החג.
הבעלים יואב כץ שלח ברכה מצולמת בה הדגיש את המסרים האוניברסליים של החג ואיחל חג פסח שמח לכל אנשי המועדון. חבר המועצה ומחזיק תיק הספורט בעירייה ויו"ר אצטדיון סמי עופר, צביקה ברבי, בירך והדגיש את חשיבותה של הפועל חיפה.
המנכ"ל איתי רק הודה לברבי על שיתוף הפעולה והעניק לו בהוקרה את ספר המאה ואיחל לאנשי המועדון ובני משפחותיהם חג שמח. דור מלול הקפטן ברך בשם השחקנים ואמר: "מקווים להמשיך גם בעונה הבאה את שתי העונות האחרונות המצוינות שלנו".
כמיטב המסורת הוזמן לטקס שחקן עבר בולט. הפעם היה זה ליאון גרוס ששיחק ואימן בקבוצה בשנות השבעים והשמונים. רק העניק לגרוס צעיף המועדון ואת ספר המאה. שוער הקבוצה יואב ג'רפי וסמנכ"ל התפעול העניק לרפי לוי הבעלים של הסטלה ואוהד הקבוצה חולצת מועדון עם המספר 1.