קשרה של הפועל חיפה, אביאל זרגרי, נפצע במניסקוס וסובל מקרע חלקי - כך הודיעו הבוקר (חמישי) במועדון. בשלב זה זרגרי בחר בטיפול שמרני, בתקווה שבתוך כשבועיים יוכל לשוב לפעילות.
עבור זרגרי מדובר בעיתוי לא פשוט. אחרי תקופה ארוכה מחוץ לעניינים, הקשר נכנס להרכב ונדמה היה שהוא מקבל שוב את ההזדמנות שלו. כעת הוא צפוי להחמיץ את המשחקים מול מכבי נתניה והפועל באר שבע, ובחיפה מקווים שהטיפול השמרני יספיק - והוא לא ייאלץ להיעדר לתקופה ממושכת יותר.
למכבי חיפה, קבוצתו הקודמת של זרגרי, יש אופציה להארכת חוזה לגביו - אך נכון לעכשיו, במועדון הירוק לא מתכוונים לממש אותה. זרגרי מצדו מקווה להוכיח עד סיום העונה, הן להפועל חיפה והן לקבוצות אחרות, שהוא עדיין מסוגל לשוב ליכולת שאפיינה אותו בבית"ר ירושלים.
גם המגן נועם בן הרוש, כידוע, סובל מקרע בשריר הארבע-ראשי וגם הוא ייעדר מהמשחקים הקרובים.
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
רגיל (2) 187
20:30

מכבי חיפה

בית"ר ירושלים
מכבי חיפה אמנם במומנטום אבל בית"ר ירושלים מגיעה בפורמה טובה לא פחות, ועם הזדמנות אדירה לצמצם את הפער בפסגה ל2 נקודות בלבד. בית"ר טובה יותר וההתקפה שלה תמצא את הדרך לנצח כאן
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 228
21:00

נאפולי

בולוניה
גמר הסופר קאפ האיטלקי נערך בערב הסעודית כך שיתרון ביתיות אין כאן. בליגה האיטלקית שתי הקבוצות כמעט זהות בהפרשי השערים שלהן מה שמצביע על איזון בין ההגנות וההתקפות בשני צדי המגרש של המשחק הזה, ואמנם נאפולי קצת יותר איכותית אבל בולוניה יריבה שלא עושה חיים קלים. תיקו ב90 דקות
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
בתום האימון היום התכנסו הקבוצה בסטלה בר מסעדה בכרמל לאירוע הרמת הכוסית לרגל החג.
הבעלים יואב כץ שלח ברכה מצולמת בה הדגיש את המסרים האוניברסליים של החג ואיחל חג פסח שמח לכל אנשי המועדון. חבר המועצה ומחזיק תיק הספורט בעירייה ויו"ר אצטדיון סמי עופר, צביקה ברבי, בירך והדגיש את חשיבותה של הפועל חיפה.
המנכ"ל איתי רק הודה לברבי על שיתוף הפעולה והעניק לו בהוקרה את ספר המאה ואיחל לאנשי המועדון ובני משפחותיהם חג שמח. דור מלול הקפטן ברך בשם השחקנים ואמר: "מקווים להמשיך גם בעונה הבאה את שתי העונות האחרונות המצוינות שלנו".
כמיטב המסורת הוזמן לטקס שחקן עבר בולט. הפעם היה זה ליאון גרוס ששיחק ואימן בקבוצה בשנות השבעים והשמונים. רק העניק לגרוס צעיף המועדון ואת ספר המאה. שוער הקבוצה יואב ג'רפי וסמנכ"ל התפעול העניק לרפי לוי הבעלים של הסטלה ואוהד הקבוצה חולצת מועדון עם המספר 1.


