שני משחקים ללא ספיגה - זה מה שחסר לשוער הפועל חיפה, יואב ג'רפי כדי לזכות במענק של 40 אלף שקלים. בחוזה של השוער יש סעיף לפיו הוא יקבל את המענק הנ"ל אם יגיע ל-12 משחקים ללא ספיגה, ובעונה שעברה הוא פספס אותו במשחק אחד בלבד. נגד בית"ר ירושלים ג'רפי הגיע ל-10 שערים נקיים ועכשיו יש לו 7 משחקים כדי להגיע לתריסר.
השאלה העיקרית היא האם המאמן רוני לוי יתחשב בכך, או שיעניק יותר דקות לשוער המשנה ניב אנטמן. האחרון מוערך מאוד על ידי הצוות המקצועי ומלכתחילה הייתה כוונה לתת לו את חולצת ההרכב בחלק ממשחקי הפלייאוף העליון. המשוואה שקשורה במענק של ג'רפי, עשויה להשפיע.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
בקבוצה מרוצים מאוד מהניצחון על בית"ר ירושלים ויודעים ששלוש נקודות נגד מכבי נתניה במחזור הקרוב עשויות לקרב אותם למקום הרביעי - ואולי אפילו לשלישי. "המטרה שלנו היא לשחק טוב ולצבור כמה שיותר נקודות בפלייאוף", הסביר שחקן בקבוצה, "ברור שאם זה ייצור מאבק אמיתי על כרטיס לאירופה לא נוותר לשנייה".


