בית"ר ירושלים תערוך היום (רביעי) את האימון המסכם לקראת חצי גמר גביע המדינה מחר בבלומפילד נגד בני ריינה (20:00). בית"ר כבר פגשה העונה את ריינה בבלומפילד וניצחה 0:2 במשחק שנערך ללא קהל בגלל המלחמה.
לאחר האימון יידע ברק יצחקי אם סילבה קאני וז'אן מרסלן, שסוחבים פציעות קלות, יעמדו לרשותו. איסמעילה סורו המורחק ייעדר. בבית"ר לא שוכחים את ההפסד הביתי 4:1 לריינה בטדי , אחד המשחקים החלשים של הקבוצה העונה ואף מפרגנים ליריבה: "ריינה יודעת להתעלות נגד הקבוצות הגדולות. המיקום שלה בליגה מטעה, יש לה שחקנים מצוינים. היא באה למשחקים האלה אגרסיבית, ממושמעת, עם הרבה מוטיבציה ויודעת מה היא רוצה מעצמה".
יחד עם זאת, בבית"ר מבינים את גודל האירוע ואת החשיבות לעלות לגמר ואומרים: "שתי קבוצות רצות לאליפות, אבל הקהל שלנו בטירוף גדול יותר, אסור לאכזב אותו".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
לאחר ש-18 אלף אוהדים הבטיחו את מקומם, הספסרות חוגגת וכרטיסים נמכרים ב-350-400 שקל, כשחלק מהמוכרים הם כאלה שקיבלו הזמנות למשחק.
על אף אזהרת המשטרה, אוהדים ממשיכים לנסות ולרכוש כרטיסים ליציעי ריינה בתקוה לעבור ליציעי אוהדי בית"ר בהמשך. המשטרה לא תאפשר לכל אוהד עם סממן של בית"ר להיכנס ליציעי ריינה ואוהדים אף יתושאלו בכניסה.


