וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יעקב שחר ייתן עוד הזדמנות לבכר ואלברמן, אך הסבלנות מתקצרת

8.4.2025 / 9:00

הבעלים של מכבי חיפה יעקב שחר ממשיך לתת לשניים קרדיט ומאפשר להם לתכנן את העונה הבאה אך בקבוצה מבהירים: "זה לא יימשך לעד". שמונה שחקנים צפויים לעזוב בקיץ סוער

תקציר: מכבי חיפה - הפועל באר שבע 3:0/ספורט1

מי שראה את הבעלים של מכבי חיפה יעקב שחר אתמול (שני) ביציע מכבי חיפה יכול לספר על אכזבה עמוקה של נשיא המועדון במהלך ההפסד 3:0 ךהפועל באר שבע. שחר בשלב זה מעניק קרדיט הן לברק בכר והן לגל אלברמן, כאשר גם המאמן התייצב אתמול אל מול המצלמות והבהיר שהוא מרגיש ששחר בוטח בו במאה אחוז.

בהנהלת המועדון מעבירים ביקורת כמובן גם על בכר וגם על המנהל המקצועי אלברמן בכל הנוגע למצב הקבוצה העונה. למרות האכזבה והביקורות בחיפה, שחר רוצה לתת לשניים קרדיט על ההישגים שרשמו במשך שלוש שנים ובשלב זה, כך לפי גורמים בקבוצה, הבעלים מעוניין שאלברמן ובכר יבנו את הקבוצה לעונה הבאה.

ברק בכר מאמן מכבי חיפה. מאור אלקסלסי
עדיין מאמינים בו. בכר/מאור אלקסלסי
נשיא מכבי חיפה, יעקב שחר. ברני ארדוב
נשיא מכבי חיפה, יעקב שחר/ברני ארדוב

באופן מעשי השניים אף עוסקים בכך, אך במועדון הבהירו שבעונה הבאה הבעלים צפוי להיות סבלני הרבה פחות. "אין ספק שיגבר הצורך לדייק ולפגוע בול", אמרו בחיפה, "זה נכון שיש גם לאלברמן וגם לבכר קרדיט שמגיע להם, אבל גם הוא לא יהיה לעד, ובעונה הבאה נצטרך להיראות אחרת לגמרי".

הירוקים לא צפויים לעשות מהפכה אך במועדון מבינים ששמונה שחקנים בערך יצטרכו להגיע לקבוצה ומספר דומה יעזוב. בחיפה יצטרכו לקבל בשבועות הקרובים החלטות לגבי הזרים, כאשר בצוות המקצועי עדיין מתלבטים בנושא.

מכבי חיפה צפויה לצרף את גיאורגיה ירמקוב, שיתמודד עם שריף כיוף על חולצת ההרכב בין הקורות, שני מגנים, קשר אחורי, שחקן כנף, ווזאת מבלי לכלול רכש במקרה ששחקנים דוגמת מחמוד ג'אבר ודין דוד יעזבו. ג'אבר מעוניין מאוד להתקדם בקיץ, כאשר כיבד את הדרישה של שחר שלא להיענות להצעת סנט אטיין בינואר. בחיפה מעריכים מאוד את השחקן ואם תגיע הצעה בקיץ ינהלו עליה משא ומתן, וזאת גם לאור הבטחה שניתנה לשחקן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully