חגיגות גדולות בבני סכנין אמש (שני) לאחר הניצחון 0:1 על הפועל חדרה, שהחזיר את הקבוצה מעל הקו האדום ושבזכותו היא עקפה גם את עירוני טבריה. "שני הניצחונות האחרונים הם קריטיים, במיוחד מפני שגם היריבות שלנו ניצחו", קבע אחד משחקני הקבוצה, "ידענו שהפסד או אפילו תיקו יסבכו אותנו מאוד, אז הגענו ועשינו את העבודה".
אחמד סלמן זכה למחמאות רבות ונראה כי תחת המאמן מנחם קורצקי הוא מרגיש משוחרר יותר ומצליח להציג את היכולת שציפו ממנו. גם המאמן זכה לשבחים לאחר שרשם ניצחון ליגה שני ברציפות ובסכנין מרגישים שקורצקי הצליח להכניס רוח חדשה, להפוך את הקבוצה לכזו שמבינה את מצבה ומתנהלת בהתאם.
יתרון (5) 236
22:00

מכבי תל אביב
(1+)

ליון
ליון כבר חזרה מהפגרה בעוד מכבי תל אביב לא שיחקה כבר שלושה שבועות, ויצאה לפגרה במומנטום רע מאוד. למרות שליון לא בשיאה כרגע, היא עדיין פייבוריטית ברורה מול מכבי תל אביב שיש לה הרבה בעיות בחלק ההגנתי. ליון תנצל זאת לטובתה ותנצח כאן ביותר מגול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
"היה חשוב שהשחקנים יבינו שבסיטואציות כאלה, ניצחון חשוב יותר מהיכולת", אמר גורם במועדון. "התחלנו לשחק עם מחויבות וזה הדבר הכי חשוב". מועדון מקווים להמשיך את המומנטום, אך מבינים שהמאבק על ההישארות עדיין פתוח לחלוטין - אמנם הפועל חדרה זקוקה לנס כדי לשרוד, אבל צפוי מאבק משולש מול מ.ס. אשדוד ועירוני טבריה לכל הפחות.
לצד השמחה, בקבוצה יבדקו את מצבו של חאתם עבד אלחמיד, שנפצע בתחילת המשחק. במועדון מקווים כי לא מדובר בפציעה חמורה שתשבית אותו לתקופה ממושכת.
