וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ירוויח כמיליון דולר: ג'ארד הארפר חתם על חוזה חדש בהפועל ירושלים

7.4.2025 / 10:30

הצהרת הכוונות של מתן אדלסון: אחרי קאדין קרינגטון, גם חבר חמישיית העונה של היורוקאפ ומי שרושם העונה עונת שיא ימשיך בשורות האדומים על אף העניין שעורר ברחבי אירופה, אחרי שחתם על חוזה לשנתיים נוספות עם אופציה לעונה נוספת. שכרו יוכפל

תיקתקנו, 6.4/ספורט1

הצהרת הכוונות של מתן אדלסון: הפועל ירושלים הודיעה היום (שני) על הארכת חוזהו של ג'ארד הארפר, מלך הסלים של היורוקאפ ומי שרושם העונה עונת שיא בקריירה. הארפר חתם לשנתיים נוספות, עם אופציה לעונה נוספת.

הגארד הזריז (1.78, 27) היה מחזור ברחבי אירופה בעקבות היכולת שהציג העונה, אבל בחר לקשור את עתידו עם האדומים לאחר שקיבל הצעה נדיבה. הוא ירוויח כמיליון דולר לעונה, יותר מכפול מהשכר שהרוויח העונה (475 אלף דולר).

"זה יום גדול עבורי ואני מאושר", אמר הארפר לאחר החתימה על החוזה החדש, "אני נמצא בסיטואציה נהדרת, במועדון ענק שמונהג ע"י אנשים שרוצים לקחת את הקבוצה למקומות הכי גדולים ומחויבים לדרך שרק עכשיו מתחילה. אני מחכה בקוצר רוח לפלייאוף ושכולנו נוכל לחוות את האוהדים שלנו במלוא כוחם ולקבל את האנרגיות. כשהבנתי שיש לי כאן את כל מה שרציתי בקבוצה שלי - לא באמת יכולתי לעזוב. יאללה הפועל!".

ג'ארד הארפר לצד בעלי הפועל ירושלים מתן אדלסון. באדיבות הפועל ירושלים, אתר רשמי
מהלך גדול של האדומים. אדלסון עם הארפר/אתר רשמי, באדיבות הפועל ירושלים

את הודעת ההישארות של קאדין קרינגטון בחר מתן אדלסון לחתום במילים "המשך יבוא". חוזהו של המתאזרח מנבחרת ישראל נפתח, כדי לבטל את האפשרות שיוכל לעבור בקיץ הקרוב למכבי תל אביב או להפועל תל אביב, ושודרג לכ-850 אלף דולר בעונה הבאה. כעת הבעלים משלים את השלב הבא, והחשוב לא פחות, בתהליך השמירה על הנכסים המקצועיים המרכזיים שלו.

הארפר, מלך הסלים של היורוקאפ (22.7 נקודות למשחק), נבחר בסוף השבוע לחמישיית העונה במפעל האירופי, למרות ההדחה המוקדמת ברבע הגמר. אתמול הוא הפגין עוד יום במשרד; בדיוק כמו בניצחון על הצהובים בארנה, הוא קלע שוב 30 נקודות והוביל את קבוצתו לסוויפ עונתי בליגה הסדירה נגד האלופה - לראשונה מאז 2016.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully