עולם הכדורגל התעורר הבוקר (שני) לחדשות מפתיעות, לאחר שהתברר שרימון רסס נזרק לעבר ביתו של יוסי בניון. הרימון הושלך סמוך לשעה 23:00 לעבר ביתו של שחקן העבר, הנחשב לאחד מגדולי שחקני ישראל, והותיר גם את בניון עצמו מופתע, לדבריו.
"זו בוודאות טעות - אין לי ספק שהרימון לא היה מכוון לבית שלי. בתחילה חשבתי שמדובר בפיצוץ של בלון גז והזעקנו את כיבוי האש. רק כשהגיעו השוטרים לבית ומצאו שרידי רימון - הבנו מה באמת קרה", אמר בניון לוואלה! בתגובה.
הקריאה הראשונה שהתקבלה במוקד הייתה של כוחות כיבוי והצלה, לאחר דיווח על שריפה שפרצה בשער בית פרטי. עם הגעת כוחות המשטרה והכיבוי למקום, התברר כי מדובר באירוע פלילי - רימון רסס הושלך לעבר שער הבית וגרם לנזק קל. לא היו נפגעים. שוטרי תחנת ירקון שהוזעקו לזירה סרקו את האזור ואספו ממצאים.
עדי ראייה במקום סיפרו כי רוכב אופנוע התקרב אל שער הבית, השליך את הרימון ונמלט מהמקום במהירות. בניון שהה בביתו עם בני משפחתו בעת האירוע.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
משטרת מרחב ירקון פתחה בחקירה לבירור נסיבות המקרה, ותבדוק האם מדובר באירוע שמקורו בסכסוך או איום ממוקד. כמו כן, ייבדק הקשר בין השלכת הרימון לרוכב האופנוע שנצפה בזירה.


