אכזבה בבני סכנין למחרת ההפסד 3:0 לבית"ר ירושלים וההדחה מגביע המדינה. לאורך השבוע מנחם קורצקי דרבן את שחקניו והבהיר להם שהוא מאמין שהם מסוגלים לנצח ולהעפיל לחצי הגמר, ובסכנין משוכנעים שתוכנית המשחק אכן עבדה בדקות הראשונות - אלא שהאדום של עבדאללה חליחל שיבש את כל התוכניות.
"לא התפרקנו אחרי האדום, אבל כבר היה קשה מאוד מול הנעת הכדור של בית"ר", ניתח שחקן בסכנין. "אפשר לצאת מעודדים מכך שגם בעשרה שחקנים לא נשברנו והיינו במשחק עד השער השני שלהם, אבל בסוף לשחק כל כך הרבה דקות מול בית"ר בחיסרון מספרי זה לא פשוט בכלל".
מאמן הקבוצה מנחם קורצקי ביקר את השיפוט ואת ההחלטה לשלוף אדום, כאשר גם בהנהלה יש כאלה המשוכנעים שחליחל היה יכול לספוג צהוב בלבד. למרות הדברים הללו, חלק משחקני הקבוצה ביקרו בחריפות דווקא את חליחל. "זו עבירה הכי טיפשית שיש. בלי שום קשר ובלי שום סיבה. אדום כל כך חסר אחריות", אמר שחקן בכיר בקבוצה.
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
כעת בסכנין יחזרו להתמקד בליגה, כאשר כבר במחזור הקרוב יש לסכנין עוד משחק ישיר בקרב על ההישארות, הפעם מול הפועל חדרה.
"גם לפני המשחק חשבנו שהליגה היא הדבר הכי חשוב", העיד גורם בסכנין. "אנחנו חייבים להישאר בליגה. אפילו הפעם נגד בית"ר הראינו שאנחנו ממש לא קבוצה שצריכה לרדת".