שביעות רצון אדירה בבית"ר ירושלים אחרי הניצחון 0:3 על בני סכנין וההעפלה לחצי גמר גביע המדינה. בבית"ר לא חסכו את דעתם בנוגע לכל הסאגה סביב דחיית המשחק, אך בסוף התייצבו אל המפגש כשהם רוצים להוכיח על כר הדשא שהם ראויים לארבע הגדולות.
"תמיד הרבה יותר כיף לנצח על הדשא", הודה אחד משחקני בית"ר. "ראו שנהנינו במשחק. אף אחד מאיתנו לא רוצה ניצחון טכני, הוכחנו שאנחנו קבוצה טובה יותר".
גם בצוות המקצועי היו מרוצים מאוד מהיכולת והחמיאו לשחקנים. בקבוצה העידו שהאווירה במושבה הייתה לוהטת במיוחד והדבר דחף אותם. "ברור שהקהל שלנו משמעותי עבורנו. גם בדקות פחות טובות הוא דוחף קדימה", אמרו במועדון. אגב, בבית"ר החמיאו למארגנים ולכך שכמעט ולא היו תקריות וזאת למרות המתיחות לקראת המשחק.
בבית"ר היו מרוצים גם מכך שמיירון ג'ורג' כבש את השער השלישי . בקבוצה קיוו שג'ורג' יקבל את הביטחון וכעת משוכנעים שעם השער שכבש, הוא יוכל להיכנס לעניינים בהמשך העונה הפלייאוף העליון ובגביע. ג'ורג' אף צפוי לפתוח בהרכב ביום ראשון נגד הפועל חיפה, בו יצחקי אמור לעשות רוטציה משמעותית, בטח אם חצי גמר הגביע אכן ייערך ביום חמישי הקרוב. גם טימו מוזי עשוי לקבל את המקום בהרכב כחלק מהרוטציה.
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
יתרון (6) 31
12:30

מכבי מעלה אדומים
(12+)

מכבי אשדוד
פערי הרמות בין הקבוצות גדולים מדי. מעלה אדומים עדיין לא נכנסה לקצב של הלאומית בעוד אשדוד מראה משבוע לשבוע שהיא קבוצה טובה מאוד. אשדוד מעל הליין
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
עוד לפני המשחק ערכו גורמים בבית"ר שיחות לא רשמיות והתריעו שאם הקבוצה תעפיל לחצי הגמר מול בני ריינה, לוח הזמנים שנבנה הוא כמעט בלתי אפשרי עבורה. "מדובר בלו"ז לקבוצה שנמצאת בשיא מסע אירופאי", אמרו במועדון, "התרענו אך לא רצינו להתעסק בזה כי עוד לא העפלנו. אנחנו מקווים שישנו את התאריך".
בהתאחדות ובמנהלת עוסקים בבקשה של בית"ר וייתכן בהחלט שבהתאחדות יתחשבו בבקשה וידחו את המשחק בשבועיים.


