בבני סכנין השלימו את ההכנות למשחק רבע גמר גביע המדינה הערב (חמישי, 20:30) נגד בית"ר ירושלים. בקבוצה מבינים שההעפלה לחצי גמר גביע המדינה עשויה לשנות את העונה כולה. למרות הרצון הגדול לנצח את היריבה הגדולה ולהמשיך קדימה במפעל השני בחשיבותו, בקבוצה מבהירים שגם עתה המשימות בליגה הן החשובות ביותר והמטרה העיקרית היא להישאר בליגת העל.
גורם במועדון אמר היום: "אין ספק שמשחק מול בית"ר הוא תמיד יוקרתי ומעניין עבורנו, אבל המטרה העיקרית היא להישאר בליגה וזה הדבר החשוב. אנחנו רוצים לצאת עם כמה שפחות נזקים, אבל כמובן שרוצים ניצחון כי זה ייתן לנו דחיפה אדירה לקראת המשך העונה".
יתרון (5) 236
22:00

מכבי תל אביב
(1+)

ליון
ליון כבר חזרה מהפגרה בעוד מכבי תל אביב לא שיחקה כבר שלושה שבועות, ויצאה לפגרה במומנטום רע מאוד. למרות שליון לא בשיאה כרגע, היא עדיין פייבוריטית ברורה מול מכבי תל אביב שיש לה הרבה בעיות בחלק ההגנתי. ליון תנצל זאת לטובתה ותנצח כאן ביותר מגול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
סכנין עוברת עונה קשה מאוד לא רק מבחינה מקצועית וספגה נזקים תדמיתיים גדולים בשל פרשיות רבות מחוץ למגרש. בין היתר היו המשחק המפוצץ נגד הפועל באר שבע, שיתופו של סטפן אומאונגה מול מכבי חיפה וכמובן סאגת רבע הגמר מול בית"ר ירושלים.
"אין ספק שהכל יכול להתהפך הערב", אמר שחקן בקבוצה, "אם ננצח את בית"ר ונגיע לחצי גמר הגביע - ובמקביל נישאר בליגה, נוכל עוד לסכם את העונה כסבירה. אבל אם נפסיד הערב ונמשיך ביכולת החלשה בליגה אין ספק שזו עונה שכולנו נרצה לשכוח".
