ז'אן מרסלן פתח את העונה עם חודש מצויין, כזה שגרם לפרשנים לבשר שאחרי שנים בית"ר סוף סוף מצאה בלם ראוי. מנגד, החודש הזה גם גרם לצרפתי להתבלבל, המחמאות ואהדת הקהל יחד עם העובדה שהרגיש לו שהכל הולך לו קל מדי הוציאו אותו מפוקוס והחלה הידרדרות ביכולת.
איזו הידרדרות? הרחקות, אשמה ישירה בשערים, מיקומים לא נכונים ובעיקר קריסה במשחק בטרנר נגד הפועל ב"ש. מהמחמאות של החודש הראשון הוא ירד לספסל ובינואר אפילו נבדקו אופציות של בלמים להחליפו.
מתוך אותו משבר ייתכן שבית"ר מתחילה להרוויח בלם. הוא מבין את מקומו ונלחם עליו, מבין שללא יציבות ומשחק ברמה גבוהה לא ימשיך בבירה ובמשחקים האחרונים מגלה יציבות כבלם הדומיננטי בקבוצה.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
מרסלן עדיין במבחן, משחקי הגביע וסדרת המשחקים נגד הגדולות בפלייאוף התחתון יכריעו אם יישאר. בית"ר בכל מקרה תצרף בלם זר, אך נכון להיות הכיוון הוא להחזיק שני בלמים זרים כשייתכן כי מרסלן יהיה אחד מהם.
מרסלן הגיע לארץ עם בעיית שפה וקשיים באנגלית, גם עם האוכל והאקלים לא היה לו פשוט אך עם הזמן הוא כבר מצא את מקומו בישראל ובקבוצה. בהתחשב בכך שקשה מאוד למצוא בלם זר אחד טוב שיגיע לישראל ובעיית הבלמים בשוק הישראלי לא פשוטה, נכון להיום בבית"ר רואים את הישארותו כאפשרות ריאלית.