בית"ר ירושלים מגיעה ל"מאני טיים" של העונה ומחר סוף סוף יתקיים משחק רבע גמר גביע המדינה נגד בני סכנין בפתח תקוה (חמישי, 20:30). במועדון אמרו אתמול עם חיוך: "חשבנו שהמשחק הזה לא יגיע, מדהים שלא קיבלנו טכני אך נדע לנצח על המגרש ולעלות לחצי הגמר, אנחנו קבוצה יותר טובה ועם הקהל שלנו נעשה את זה".
ההיעדרות של גריגורי מורוזוב, השחקן היציב בקבוצה בחודשיים האחרונים, מייצרת לא מעט כאבי ראש לצוות המקצועי. אם הקבוצה תפתח במערך של ארבעה שחקני הגנה, זוהר זסנו יחליפו. אם ברק יצחקי יחליט על מערך של שלושה בלמים, טימו מוזי יתופקד על הקו הימני ובצד השני ישחקו ז'קוב ז'נו או לי און מזרחי. סילבה קאני עשוי לחזור להרכב, כאשר שלישיית הקישור לא צפויה להשתנות.
בבית"ר מודעים לנפיצות המשחק מחר ושמעו מהמשטרה על ההיערכות יוצאת הדופן למשחק, שכוללת הפרדה מוחלטת בין הצדדים ועיכוב כל אוהד שינסה להלהיט את האווירה או לייצר פרובוקציות. כ-6,000 אוהדי בית"ר ימלאו את היציע המזרחי באצטדיון.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון


