בהפועל ובמכבי חיפה ממשיכים להתכונן לדרבי ביניהן מחר (שבת, 20:15, ספורט4) ומי שדיבר לקראת המשחק הוא ג'ורג' דיבה, בלם הפועל חיפה שהתראיין היום בתוכנית "הפאנל" ברדיו חיפה.
תחילה דיבה חשף את התחושות במועדון אחרי ההפסדים למכבי תל אביב בשני המשחקים האחרונים: "הפגרה באה טוב, היינו אחרי שני משחקים לא טובים ואנחנו באים לנצח - אין שום סיבה שלא. החיסורים בסגל? זה לא תירוץ, יש לנו שחקנים מספיק טובים, גם בדרבי הקודם לא הגענו בתור אנדרדוג".
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
דיבה בן ה-26 חתם רק לאחרונה על הארכת חוזה בקבוצה וחשף שעדיין לא ויתר על החלומות האישיים להתקדם: "יש לי שאיפה לצאת לאירופה ולהתקדם. יש לי מה לשפר, אבל אני כן חושב שמגיע לי זימון לנבחרת".
בהמשך לרצונו להגיע לנבחרת ישראל, בסיום הריאיון דיבה התייחס לעובדה שמעטים יודעים - שהוא בן למשפחה של צד"לניקים. דיבה למעשה נולד במרג' עיון, בלבנון, להורים שהיו חברים בצבא דרום לבנון וכאשר היה תינוק כבן שנה ברח עם משפחתו לישראל בעקבות הנסיגה מרצועת הביטחון.
"המקור הוא לבנוני, אבל המשפחה כולה כמובן נגד ארגון הטרור שהשתלט על לבנון", הצהיר דיבה, "יש לי שני אחים בצבא, אז כמובן שהמלחמה מפחידה. הגעתי לפה בגיל שנה, גדלתי והתחנכתי פה ואין לי זיקה לשם. הלוואי שלבנון תוציא את חיזבאללה מתוכה. כל ארגון טרור צריך בסוף להימחק ולהיכחד".


