מכבי חיפה מקווה לשוב מפגרת הנבחרות עם ניצחון יוקרתי על היריבה העירונית הפועל חיפה, ניצחון שגם יעצור את הרצף השלילי שלה בשבועות האחרונים ויעניק לה את הניצחון השני שלה העונה על הפועל חיפה, אחרי 1:1 דרמטי בסיבוב הקודם, אז ליאור רפאלוב מנע ממנה הפסד בדקה ה-90+8.
"אולי הקהל והסביבה מגיבים אחרת, אבל זה משחק מאוד חשוב עבורנו - במיוחד אחרי שלא ניצחנו והעובדה שמדובר בדרבי. רוצים להמשיך לעשות את הדברים שעשינו בצורה טובה נגד בית"ר, להיות יותר מרוכזים בדקות רבות יותר במשחק ולנצח משחק שהוא מאוד חשוב לנו", טען ברק בכר בפתח מסיבת העיתונאים.
לגבי הפציעה של דיא סבע אמר: "עד היום הוא לא ערך אימון מלא. בשלישי ערך אימון חלקי ואתמול היה יום חופש. נהיה יותר חכמים לגביו מחר, אבל הוא מאוד רוצה לשחק. הסגל כמעט מלא, כי חג'ג' התאמן ושחקני הנבחרת חזרו".
על משחקי הדרבי הוסיף: "היינו דומיננטיים במשחקי הדרבי וגם ניצחנו אותם 1:4 בסיבוב הראשון. אני לא רוצה לדבר יותר מדי על מי הפייבוריטית, אבל אם המשחק יתפתח כמו בשני הדרבים האחרונים אז אנחנו ננצח".
האזינו לשלמה וייס לקראת הדרבי החיפאי
על מחאת ארגוני האוהדים: "זה נמשך יותר מדי זמן, העידוד חסר לנו וזה קשה לנו. זה לא עוזר לשחקנים, בטח בדקות פחות טובות, אבל אנחנו יודעים שההנהלה עושה הכל כדי שזה ייסגר. אני מאוד מקווה שזה יסתדר כבר למשחק בשבת".
המטרות לפלייאוף העליון: "אנחנו רוצים להגיע לאירופה, זו המטרה כרגע בעיצומה של עונה שידעה עליות וירידות. אנחנו רוצים לסיים לפחות במקום השלישי ואין ספק שכל שחקן שרוצה להישאר במכבי חיפה צריך להוכיח שהוא ראוי להיות כאן בעונה הבאה".
הביקורות על שריף כיוף: "יש לו אישיות מדהימה והוא יודע להתמודד עם זה. גם אני ושחקנים אחרים מתמודדים עם ביקורות, כל מי שבמכבי חיפה צריך לדעת. לפעמים הביקורות קצת מוגזמות, כי אם אנחנו סופגים שלושה שערים אז כל הקבוצה אשמה - בטח אחרי שערים בדקה האחרונה ששחקנים רבים היו יכולים למנוע".
לסיום אמר על הכושר הירוד בו נמצא דין דוד וספסולם של ריקרדיניו וגיא מלמד: "קודם כל, אני לא יודע אם דין דוד חסר ביטחון. הוא מגיע למצבים שחלוצים אחרים לא היו מגיעים אליהם וצריך לפרגן לו על זה. אני מעדיף שחלוץ יגיע למצבים לפני הכל, זה אומר שהוא עושה עבודה טובה. דין יודע להבקיע שערים ואם הוא ימשיך ככה, הוא יבקיע עוד הרבה שערים".
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
רגיל (6) 209
17:00

שפילד וונסדיי

האל
בעוד ששחקני שפילד סובלים מרשימת פציעות ארוכה בהגנה ולא ניצחו ב-15 משחקיהם האחרונים, "הנמרים" מהאל נחשבים לפייבוריטים ברורים בזכות ההתקפה הפורייה שלהם
לדברי המאמן הוסיף ליאור רפאלוב, שנשאל תחילה על נבחרת ישראל: "יש לי לו"ז עמוס במכבי חיפה, אני צריך לשמור על עצמי עבור הקבוצה ותמיד כשאני צופה בנבחרת זה מדגדג לי, אבל הבמה כולה של החבר'ה הצעירים".
על השגת המקום השלישי בסיום העונה: "יש עוד תשעה משחקים סופר חשובים לשחק ואנחנו לא בשלב הסיכומים. אנחנו נעשה את הכל כדי לנצח את הפועל חיפה וסיכומים נעשה בסוף העונה, זה ממש לא הזמן".


