בית"ר ירושלים מתכוננת למשחק עם מכבי חיפה בסמי עופר ביום ראשון, כאשר הקבוצה תגיע בסגל חסר - ללא ז'אן מרסלן, ירין לוי וטימו מוזי המוצהבים וככל הנראה גם ללא דור מיכה הפצוע.
איסמעילה סורו יחזור להרכב, גיל כהן יפתח כבלם לצד אורי דהן ובצוות המקצועי בוחנים אפשרות לשלישיית בלמים עם גריגורי מורוזוב בלם בצד ימין. במקרה כזה זוהר זסנו יפתח כמגן-כנף.
לבית"ר יהיו מעט מאוד אופציות מהספסל במשחק, משהו שהצוות המקצועי לוקח בחשבון, בהתחשב בסגל הרחב של חיפה והאפשרות שלה להעלות שחקנים משמעותיים מהספל בשליש האחרון של המשחק, אז בעיקר העייפות מתחילה לבוא לידי ביטוי.
בנוגע לקבלת הפנים הצפויה לעומר אצילי ביום ראשון אמרו בבית"ר: "הוא לא צריך עצות, הוא עבר מספיק בקריירה ויידע בשקט שלו להתמודד עם זה". מכבי חיפה כבר הבהירה שלא תערוך טקס לאצילי בשל השליליות וחוסר הכבוד מהיציעים שילוו טקס שכזה.
יתרון (5) 130
21:45

ריאל מדריד

פאריס באסקטבול
(8.5+)
ריאל הפסידה למילאנו אחרי רצף של 8 ניצחונות והיא תגיע למשחק מול פאריס השבורה, שהפסידה 3 ברציפות, ואת 5 האחרונים שלה ביורוליג. ריאל תגיע להתאושש וגם כך תפגוש קבוצה חלשה יותר עם סגל קצר יותר
יתרון (5) 155
22:00

א.א.ק. אתונה

סי. אס. יו קראיובה
(1+)
א.א.ק בכושר אדיר עם 11 משחקים רצופים ללא הפסד בכל המסגרות, מתוכם ניצחה 10. אלא שאת המקום שלה בטופ 8 היא לא הבטיחה ורק ניצחון שלה הערב יעשה זאת. קראיובה שמגיעה מהמקום ה23 מבינה שהיא בסכנת הדחה ורק ניצחון יבטיח לה את המקום בשלב הבא, אך זה לא יהיה קל מול המארחת, שפשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר משער אחד
יתרון (5) 216
22:00

מיינץ

סמסונספור
(1+)
מיינץ מדורגת שמינית בטבלה עם 10 נק', סמסונספור גם כן עם 10 נק' אבל הפרש שערים טוב יותר מציב אותה במקום החמישי. תיקו למעשה לא ישרת אף אחת מהקבוצות, שכן במקרה כזה שתיהן עלולות לסיים את שלב הליגה מתחת למקום השמיני. הרבה על הכף עבור שתי הקבוצות שמגיעות בפורמה לא טובה, הרבה לחץ אבל דווקא האורחת היא זו שמיעטה להפסיד העונה. גם הערב אפשר להעריך שלא תפסיד
בבית"ר עדיין לא יודעים היכן יתקיים המשחק עם בני סכנין ברבע גמר הגביע. המסרים שמקבלים בבירה הם שאין שינו בעמדת המשטרה בנוגע למגרש בעכו והוא לא יאושר למשחק. בכל מקרה בבית"ר לא יסכימו להצעה של משחק ללא קהל, רעיון שסכנין העלתה שוב בימים האחרונים.
