עוד לפני שסיימה את המשחק הביתי מול הפועל באר שבע ב-1:1, בית"ר ירושלים הבינה שתחסר מול מכבי חיפה בפתיחת הפלייאוף העליון לפחות שלושה שחקנים שפתחו הערב (שני) בהרכב של ברק יצחקי מול הפועל באר שבע באצטדיון טדי.
ז'אן מרסלן וטימו מוזי ראו כרטיסים צהובים במחצית הראשונה, ירין לוי ספג אחד בפתיחת המחצית השנייה ועבור שלושתם מדובר בצהוב חמישי העונה, כך שהם לא יוכלו לקחת חלק במשחק הבא של קבוצתם, ביום ראשון מול הירוקים.
פרט לשלושה, דור מיכה נפצע והוחלף בדקה ה-58, כך שגם הוא בספק לקראת פתיחת הפלייאוף. זאת בנוסף לקפטן ירדן שועה שאינו כשיר במאת האחוזים וגם הערב עלה רק כמחליף.
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
אל יציע אוהדי בית"ר ירושלים הגיע ח"כ איתמר בן גביר, יו"ר מפלגת עוצמה יהודית, שהתקבל באהבה על ידי הקהל המקומי.


